in

Gambar Jamal Abdillah dan Nash Ubaidillah di Rumah Terbuka PENGASIH

Semalam, pada 17 Ocktober bersempena sambutan majlis hari raya di Rumah Pengasih, penyanyi Nash Ubaidillah telah bertemu dengan Jamal Abdillah & menyampaikan lagu terbarunya “Nur Abadi” khas buat Jamal & para peminatnya di Rumah Pengasih tersebut.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Saudara Nash Ubaidillah

    Kenapa saudara Gunakan nama Nash Ubaidillah, sedangkan kita dah ada nama yang sama dalam dunia muzik malaysia ini iaitu Nash Lefthanded

  2. Ada artis yang masih ingat kepada mereka ini. Semua manusia ada membuat kesilapan, tidak semestinya kesilapan harus dibawa sampai ke hati. Tidak semestinya Hari Raya saja artis mengunjungi insan seperti mereka, diharap hari lain dapat berjumpa dengan mereka. Ikhlas dari peminat setia Jamal, saya berharap satu hari nanti Jamal akan mendapat gelaran “Datuk” seperti artis yang lain. Beliau adalah yang terbaik di Malaysia, tiada siapa dapat mengantinya. Sekian.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Isma Yusoof Tukar Nama Kepada Azma Aizal Yusoof

Gambar Dato’ Siti Nurhaliza & Nash Ubaidillah di Perasmian Kayla Baverly Hills