in ,

Gambar Dato’ Siti Nurhaliza & Nash Ubaidillah di Perasmian Kayla Baverly Hills

Semalam juga, tanggal 17 Oktober 2009 ~ Datuk Siti Nurhaliza telah merasmikan pejabat & bangunan terbaru Kayla Baverly Hills di Petaling Jaya. Setelah mendapat undangan dari pemiliknya iaitu Datuk Normaziah (Pemenang Icon wanita 2008), Nash Ubaidillah sebagai artis jemputan khas menyampaikan lagu “Nur Abadi” khas untuk Datuk Siti Nurhaliza & menghadiahkan CD single terbarunya pada Datuk Siti di majlis tersebut.

14 Comments

Leave a Reply
  1. tudung tu ok lah, tapi baju mak oiii…. bukan 40, kalau Zaiton Sameon pakai baju tu baru ok!! x kira intan belian @ batu karang yg melekat kat baju tu @ berapa million harga baju tu @ brand “ayam” ke, kalau dress & personal appearance “sonsang” tetap mencacatkan penampilan seseorg itu!… sapa dress @ personal adviser ct nie?.. kakak ipar dia si rozie tu ke? memang OUT OF/DATE fesyen..!! baju kan pasar malam belambak & look more better/stunning!!!!

  2. hehe… itu kan “asam garam”,lumrah kehidupan pompuan2 yg perlu “dibayar” (diwayangkan) apabila belakikan jantan tua @ umur sprt bapa sendiri @ setengah abab!! hakikatnya laki “ciow”, bini muda cun!!!

  3. aku pn heran la. siti ni tak tgk ka cara-cara org muda berpakaian. tak semestinya kerana nak jaga status datin, kena pakai mcm org tua2.

  4. Dato Siti pakai tudung camtu & buat rambut kebelakang camtu..sekali tengok macam Manohara pulak….! Tak mau lah buat rambut camtu lagi…..tak de class gitu….

  5. Isk2.. Ramainya molot2 puaka.. Sah2 la akan dapat ‘Rahmat’ di Neraka Jahannam!! Xinsap2 tgk amaran Allah di Padang.. Nak tempah kecelakaan jugak ke kat cni.. Sudah2 la tu.. Bersihkan hati.. Sucikan diri.. Semoga semuanya beroleh keampunan.. Aminnn…

  6. assalamualaikum semua kaum muslimin mulimat n salam satu malaysia. sebut pasal komen ni kan, apa jenis komen itu hak individu, walaubagaimanapun saya sebagai pembaca rasa dpt menilai unsur komen yg telus dan tak telus. didapati byk sgt komen yg tk telus. ikut sdap mulut tnpa gunakan minda yg baik. komen yg tk manasabah, itu lagi melucukan dan tk tk berdaya maju diri. jdi klu nk berkata sesuatu kena pikiq2 dulu. komen yg terlalu emosi, individu yg tu sah berpenyakit hati n minda memang sah tk betui. sekian t.ksih.

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Jamal Abdillah dan Nash Ubaidillah di Rumah Terbuka PENGASIH

Pelakon Sharifah Sofea dan Syed Ismail Kahwin