in

Gambar Ibu Fouziah Gous Pelakon Sifu & Tongga

Ketika Budiey bertemu dengan Fouziah Gous di majlis prebiu filem Sifu & Tongga di Mid Valley hari tu, Fouziah yang juga pembuka kotak Roda Impian telah memperkenalkan ibu dan adiknya. Mulanya terkejut sebab ibu Fouziah tampak chinese look. Oh ya la, baru Budiey teringat, Fouziah kan ada darah kacukan Melayu + Cina + Pakistan. Patutlah Fouziah kulit cantik, rambut hitam melebat, lawa dan manis… haha, mesti terjeluak kalau si Iqram Dinzly baca nih…

Sepanjang mengenali Fouziah, Budiey rasa Fouziah antara pelakon yang tegar dan kalis dengan gosip. Dia tak mudah melenting dengan gosip. Malah, bagi Fouziah, gossip dapat membantu menaikkan dan melariskan namanya. Yelah, bila ada gosip secara tak langsung, nama akan dikenali. Tapi janganlah sampai gosip yang menjatuhkan nama baik, kan?

“Saya ada famili yang nak dijaga. Kalau gosip tidak benar seperti mengatakan saya sudah bernikah tu… kira melampaulah. Keluarga saya lebih mengenali diri saya dan mereka tahu ke mana saya pergi setiap hari sebab itu saya tak kisah.”

“Syurga itu di bawah telapak kaki ibu…”

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Mimie Tersingkir Dari My Starz LG

Mila Fun Club Anjurkan Beriadah Sambil Beramal Untuk GAZA