in ,

Gambar Hajjah Siti Nurhaliza Bertudung di Kolej Lim Kok Wing

Gambar Datin Seri Hajjah Siti Nurhaliza mengenakan gaya tudung ketika menghadiri satu majlis di Kolej Lim Kok Wing baru-baru ini. Ramai yang cakap, alangkah baiknya kalau Siti Nurhaliza memakai tudung secara keseluruhan. Ramai yang cakap juga, gaya bertudung Siti sekarang memang sesuai dengan pangkat dan statusnya… dan sesuai juga dengan karier beliau sebagai penyanyi yang kini galak ditawar untuk persembahan majlis VIP.

Datuk Khalid memang menyokong kehendak Siti untuk memakai tudung asalkan hati ikhlas dan mempunyai iman yang kuat. Kata Datuk K lagi:

“Saya tak suruh juga tidak melarang dia untuk memakai tudung sekarang. Saya bersetuju apabila dia mengatakan hendak membuat perubahan pada penampilannya secara perlahan-lahan. Dia lebih manis bertudung tetapi apabila dirumah, saya juga lebih selesa melihat keayuannya tanpa bertudung. Setakat ini ramai kawan-kawan saya yang memberi respon dan pendapat berbeza kepada penampilan barunya di mana ada yang menyokong dan ada yang tidak. Tidak kurang juga yang mengatakan beliau terlalu muda untuk berbuat demikian.” – mstaronline

2184817305 7E2F7F95A3 | 4

2184817221 879946Ea7D | 5

2184816675 F63Bd9E908 | 6

2184816819 4Ac8Ab979B O | 7

[tags]gambar siti nurhaliza bertudung, gambar siti hari jadi, chef wan birthday photo, gaya tudung siti, resepi chef wan, anak chefwan, serina mp3, ringtones, mp3 download, azfar album, aizad, album baru, cerai, artis sumbang muhram, gambar anak sheila, konsert amal sheila majid[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Show Band Asia Reforms di Planet Hollywood

Erra Fazira Janji Sokong Filem Hans Isaac