in ,

Gambar Hafiz Hamidun @ Anugerah Juara Lagu 23

Nak buat camna, lagu gubahan Hafiz Hamidun ini tidak berjaya menjuarai kategori Etnik Kreatif dalam AJL semalam. Namun, persembahan vokal Aiman tidak kurang hebat. Kepada Hafiz, teruskan berkarya untuk menghasilkan lagu yang lebih mantap!

Memetik kata seorang pembaca, untuk menang persembahan terbaik senang je, penyanyi tu kena buat gimik tukar baju atas pentas… macam Faizal Tahir semalam dan tahun lepas, Mawi juga menukar baju dan telah menang persembahan terbaik. Faizal Tahir, bukan setakat ditransform gaya dengan vest… seluar pun ditukarnya… Dua tahun berturut-turut, formula tukar baju atas pentas ini menjadi pilihan juri. Tahun depan, apa kata kita tukar kasut pulak. Haha…

Berjalan melintasi karpet merah

Baju Key Ng ke bro? Hehe

Sempoi je kali ni ek?

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Maybe semlm dah rezeki Faizal Tahir. 2 kategori menang.
    Tapi… aku tetap tak suka Faizal Tahir.
    Kenapa Faizal tahir suka sgt buka2 baju yek?

  2. aku rasa vokal patut ziana zain yg dpt dia power apa.
    aku pun x suke faizal tahir terlalu over confident.. tahu lah ajl dr tv3.. eksyenlah

  3. semalam vocal faizal tahir gempak walaupun aku tak berape suka tapi die janji smlm jujur tau….ziana zain tu dah tak blh tarik susah aku tgk smlm kak ziana kita tarik note tinggi smpai urat nak tercabut….tapi rezeki masing2 kan

    hansem lah afiz hamidon ne nak jilat sikit bibir u tu….

  4. ZZ MMG BEST TAPI DIA NYANYI MCM BIASA TAKDE YG SPECIAL.UTK LAGU SAMPAI SYURGA TU MMG BEST FAIZAL BWK..STACY PUN BEST GILER..
    ELYANA PERSEMBAHAN COMEL TAPI MIKE PROBLEM

  5. faizal tahir mmg kreatif… nyanyi pun ade feeling…
    dia mmg layak menang persembahan terbaik n vocal terbaik. hei… aku x paham apa masalahnye artis jantan tukar baju.
    xkan la nak suruh smua artis jd mat kepit pakai skirt kut.

    faizal tahir mmg best. show xde distraction even nyanyi sambil potong rambut n tukar baju. mmg best.

    elyana pun cute giler…

  6. terima sahaja ada apa pada diri seorang itu..setia manusia ada kelebihan dan ada kekurangannya.. tuhan adil dengan setiap manusia sabar lah saudara menerima nya..ok itu je yang saya dapat kata kan…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Khairul Noormaidah Zali (Aida) Juara Gadis Melayu TV9 di AJL23

Trivia: Kasut Bling Bling Siapa Ini