in ,

Gambar Fazura dan Rusdy Ramli di Sidang Media Anak Wayang di KLPac

Buat pertama kalinya menggandingkan dua orang ikon pelakon ternama, seorang pelakon lelaki terbaik di Festival Filem Malaysia ke-20; Rusdi Ramli dan seorang lagi, Bintang Harapan Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia ke-17; Fazura akan bergilir-gilir mengacarakan Anak Wayang di Astro RIA (saluran 104) dan Astro PRIMA (saluran 105) yang masing-masing akan menayangkan program realiti bagi mencari bakat lakonan dan drama bersiri yang akan berlangsung secara serentak. 

Projek Anak Wayang ini akan mula bersiaran di Astro RIA pada 22 Mei 2009.

Fazura yang sentiasa mengukir senyuman manis

Pelakon filem Gentayangan yang bakal menjadi pengacara

Tahniah untuk kedua pelakon ini.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. er…. cik fazura, nampak lutut la….
    tutup2 lah sikit aurat tue….

    anak wayang kali memang bagus, idea baru dan creativiti dalam mencari bakat berlakon yang sekarang nie tengah merundum…
    tapi…..
    semalam aku tgk kat astro, peserta-peserta ini macam pelik sikit…
    maksud aku ade ke patut dia cakap
    *aku nie handsome (apa kena mengena ngan handsome, aku lagi suka watak OS)
    * memang saya suka glamor (*dah cukup ker ilmu di dada)
    * undi lah saya, percayakan saya dan wat so ever (*kalau dah buat terbaik tapi result tetap sucks wat aper)

    dan yang aku paling tak suka ialah takde sorang pelakon pun yang pakai tudung… (*ada requirement ke kena free hair, kesian diorang, bertambah2 dosa)
    hu hu hu..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Dato’ Siti Nurhaliza di Sidang Media Minggu Setiausaha Hotel Quality

Program Anak Wayang Cari Pelakon Berbakat