in

Gambar Fasha Sandha Hisap Rokok?

Kalau tengok betul-betul gambar Fasha Sandha ni, ramai yang akan kata Fasha merokok tapi tak semestinya pelakon popular ini menghisap rokok sebab Fasha Sandha hanya pegang aje. Mana tahu, dia hanya tolong pegang rokok tu untuk kawannya sahaja. Kan? Kan’

Tetapi orang boleh menginterpretasikan gambar ini dalam seribu cerita. Tapi ada yang kata, sudah terang lagi bersuluh, gambar ini jelas menunjukkan Fasha Sandha merokok. Cuma dia tidak tunjuk aje di khalayak atau masa dia datang shooting. Sekurang-kurangnya, Fasha Sandha seorang yang jujur dan tidak mahu hipokrit. Ternyata, ramai lagi artis atau selebriti perempuan lain yang menghisap rokok diluar sana, cuma kita je yang tak tahu. Siapa lagi selebriti yang merokok ek? Boleh senaraikan?

3246915009 F01Fe92505 O | 3

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Saksikan Zizan Raja Lawak Dalam Bolos

Kes Syariah di TV9