in ,

Gambar Ezlynn Pilih Kain Baju Majlis Resepsi

Gambar Ezlynn & saya bersama sama 3 orang pereka fesyen wanita yang semakin meningkat naik & iaitu Nurliza Azulkarnain, Sya Shaharani & Sharifah Mariam Syed Mohd.

Mereke sedang memilih fabrik di gedung Jakel Kuala Lumpur, untuk rekaan khas gaun perkahwinan Ezlynn yang juga bakal bertatahkan Mutiara Laut China Selatan yang dianggarkan bernilai RM80,000 hingga RM100,000 sebutir.

Ezlynn

Majlis Perkahwinan yang berkonsepkan musim luruh di Sepanyol tajaan Raflesia Pearl Wedding pada 11 Januari 2012 nanti, akan bertemakan warna-warna seperti emas, kuning, perang.

Oleh sebab itu, pemilihan fabrik adalah penting bagi menghidupkan suasana tersebut, di mana ke empat empat pereka (termasuk Neelofa yang menjadi pereka kasut Ezlynn) yang turut menjadi bridesmaid atau pengapit Ezlynn akan menggayakan warna-warna ala mediterranean itu.

Ezlynn

Ezlynn

Ezlynn

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Warner Music Malaysia Presents Wow Jazz 4

Tentang Dhia Episod Akhir Cecah 3 Juta Penonton