in ,

Gambar Erra Fazira di Karpet Merah Anugerah Skrin 2010

Gambar Erra Fazira di Karpet Merah Anugerah Skrin 2010

Erra Fazira

Erra Fazira

Erra Fazira

Erra Fazira

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Manis macam ais krim…hehehe…Apapun Erra ni pakai apa pun cantik walau T-Shirt dan jean je….Tapi pelik la …artis yang popular macam Erra Fazira, Vanida …contohnya tak ada pun seksi dan seksa…tetapi kenapa artis yang kenal tak kenal je mak ai….seksi mengalahkan artis Hollywood…

  2. bila erra & ziana pakai baju RR cantik ja ku nmpk, tp bila ct pakai rekaan dorangni alahai buruknya, maafla yer fan ct, bkn nak mengata, but just my opinion and pemerhatian yg menyakitkan mata bila tgk ct berpakaian

  3. Erra Fazira ni sangat berani pakai warna yang lain dari yang lain…tapi tetap nampak ‘sweet ‘ je….Tengok Erra ni teringat aiskrim rainbow paddle Pop Walls ….hehehe:-) Jangan marah….

  4. suka betul tengok Erra Fazira berpakaian sekarang ni. bukan saja sopan malah bertambah anggun dan jelita. Artis2 baru tak payahla berlumba2 nak dedah badan tak kemana peginya buat orang pandang rendah adala.

  5. erra cantek sgt mlm tu.So, so sweeet. senyum tak lekang dari wajahnya.Walaupun dia tak memiliki wajah pan-asian dan tak pakai dedah2, dia tetap jadi tumpuan hadirin.

  6. haha..betul la nurul..warna ais krim paddle pop..tp sgt cantikn kena dgn erra…mungkin si pereka nk melambangkan erra sbg wanita yg cantik,manis,mengujakan dan keserdahaan….cam ais krim tu la..hehe

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Lisa Surihani & Mia Sara Nasuha di ASK 2010

Senarai Pemenang Keputusan Penuh Anugerah Skrin 2010