in , ,

Gambar Datuk Siti Nurhaliza @ Anugerah Planet Muzik 2008

Memang dah boleh agak, Datuk Siti Nurhaliza memang suka pakai busana berona cerah dan terang untuk majlis anugerah. Untuk nampak lebih menyerlah, lebih glamour dan lebih menampakkan radiant personality seorang diva. Siti juga selesa memilih busana yang sama ini untuk persembahan lagu Fantasia Bulan Madu; tribute kepada kumpulan Search yang memenangi Anugerah Khas Planet Muzik di APM 2008.

Tahniah atas kemenangan Most Popular Female Artiste untuk kali ke delapan berturut-turut di APM 2008.

Korang tau tak siapa yang reka baju biru laut ni? Haha, Budiey pun tengah cari sape yang buat ni. Kalau ada yang tahu, boleh kasi tau kita. Sorry lah, tak sempat tanya Siti masa ambik gambar ni.

Budiey cuma tak berapa suka dengan jaringan labuci biru yang glitter dilekatkan secara rawak di baju ini. Nampak terlalu berserabut dan tiada simplicity. Less is more. Anda pula bagaimana?

2431738222 Aae524186F | 42430924953 9Dde9D5Cc7 | 5

2430925663 7241Fd5Ec7 | 6

2430927173 B76Cf60065 | 7

2431741704 9E7Fbcaf27 | 8

2430928333 7Bdb74B7A3 | 9

[tags]Movie Reviews, patung kertas, pondah, 3gp, anak ellah, baby, bogel, cikgu nadia, cikgu suraya, emak ella, jojie, lucah ella,  spender biru, st john, victoria instituition, siti nurhaliza, video melayu, pusat pelancongan ampang, teater patung kertas, popular, artist, sitizone.com, glamour, ibu, teenagers, the story of an old boy, bangladeshi workers, bersamamu tv3, breakthrough performance, brian tracy, cari duit internet[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Erra Fazira & Engku Emran @ APM 2008

Showcase Ressa Herlambang @ Lim Kok Wing University Cyberjaya