in , ,

Gambar Datuk Siti Nurhaliza @ Anugerah Planet Muzik 2008

Memang dah boleh agak, Datuk Siti Nurhaliza memang suka pakai busana berona cerah dan terang untuk majlis anugerah. Untuk nampak lebih menyerlah, lebih glamour dan lebih menampakkan radiant personality seorang diva. Siti juga selesa memilih busana yang sama ini untuk persembahan lagu Fantasia Bulan Madu; tribute kepada kumpulan Search yang memenangi Anugerah Khas Planet Muzik di APM 2008.

Tahniah atas kemenangan Most Popular Female Artiste untuk kali ke delapan berturut-turut di APM 2008.

Korang tau tak siapa yang reka baju biru laut ni? Haha, Budiey pun tengah cari sape yang buat ni. Kalau ada yang tahu, boleh kasi tau kita. Sorry lah, tak sempat tanya Siti masa ambik gambar ni.

Budiey cuma tak berapa suka dengan jaringan labuci biru yang glitter dilekatkan secara rawak di baju ini. Nampak terlalu berserabut dan tiada simplicity. Less is more. Anda pula bagaimana?

[tags]Movie Reviews, patung kertas, pondah, 3gp, anak ellah, baby, bogel, cikgu nadia, cikgu suraya, emak ella, jojie, lucah ella,  spender biru, st john, victoria instituition, siti nurhaliza, video melayu, pusat pelancongan ampang, teater patung kertas, popular, artist, sitizone.com, glamour, ibu, teenagers, the story of an old boy, bangladeshi workers, bersamamu tv3, breakthrough performance, brian tracy, cari duit internet[/tags]

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Erra Fazira & Engku Emran @ APM 2008

Showcase Ressa Herlambang @ Lim Kok Wing University Cyberjaya