in

Gambar Dato’ Siti Nurhaliza di Pelancaran Pembukaan Lord’s Tailor

Gambar Dato’ Siti Nurhaliza yang hadir untuk merasmikan butik Lord’s Tailor di Bangsar Shopping Centre. Siti dah nampak slim dah. Gossip kata Siti dah hamil tu tak betul sama sekali. Tapi ada orang kata, Siti memang mengidam… hehehe mengidam nak anak kembar.

Elok lah kalau dah kurus dan badan dah macam anak dara balik. Kira ini elok dan tepat pada masanya. Album baru Siti pun dah nak keluar di pasaran pada 26 Disember ini. Majlis pelancaran album baru pun masing dalam perancangan. Katanya, 2-3 hari lagi, press release untuk album baru akan dihantar ke media. Budiey rasa tak sabar nak dengar dan promote album terbaru Siti di blog ini.

3101686129 E22741F7Da | 4

Putih dan pink

3101688161 886947Bff6 | 5

Slim molim dah dia. Tapi masih comel!

Foto kredit: Flickr Irwandy

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ujibakat Program Musical Game Show Ewah-Ewah TV3

Gambar Ashraf Muslim Pelakon Tentang Yusof Dan Sherry Ibrahim