in

Gambar Artis di Anugerah Bintang Popular 2007

Masa Anugerah Bintang Popular 2007 lalu, ada orang duk cerita seorang pelakon hensem ni telah menginap dengan kekasihnya di sebuah apartment di Genting Highlands. Tetapi, Budiey difahamkan pelakon drama ini bukan tinggal berseorangan. Sebaliknya, dengan kawan-kawannya dan juga pereka fesyennya. Rasanya tak salah kalau nak kasi girlfriend-nya nak tumpang dalam bilik yang lain. Tidak bersekedudukan namanya. Melainkan kalau mereka hanya tinggal berdua, mungkin berlaku benda yang tak elok.

Kisah lain pasal pasangan ini, Budiey lihat pelakon kacak ini dikawal dan dikongkong oleh kekasihnya yang juga pelakon drama ini. Bukan main lagi si pelakon kacak ini terpaksalah cover line depan kekasihnya. Macam menatang minyak yang penuh. Semata-mata nak jaga hati. Mmm… lantak dialah, dia punya hati… Budiey sekadar berdoa agar mereka berdua bahagia terus ke jinjang pelamin.

Eh! Budiey rasa nak terberak je bila tengok Adam dan Dafi tidur sebilik masa menginap di First World Hotel. Huhu… bersangka baik lah ya. Diorang kan artis KRU… so, eloklah duk sebilik. Tapi mungkin lepas tu, diorang tukar kot dengan pengurus masing-masing…


2380316900 D009Dea755 | 4

SHEILA RUSLY BERTUDUNG & JINGGO

Pierre Andre

PIERRE ANDRE & JULIA ZIEGLER

Fara Fauzana

FARA FAUZANA

Noryn

NORYN AZIZ

Bob

BOB & ATILIA

Vie

VANIDA IMRAN & RASHIDI ISHAK

2380315556 1Ff334A6C2 O | 5

FAIZAL ISMAIL

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

John Ford Coley Live Di Hard Rock Cafe, Kuala Lumpur

Filem LOVE Filem Malaysia Terlaris Di Indonesia?