in

Gambar Anak Nora Danish di Majlis Aqiqah

Kali ini, pelakon dan dramatis terkenal, Nora Danish sudah bersedia untuk memperkenalkan baby boy nya kepada khalayak.

Gambar baby Nora Danish ini diambil di Majlis aqiqah, naik buaian dan cukur jambul anak aktres Nora Danish, Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram bermula pada pukul 10 pagi tadi di rumah bekas mertuanya, di Ampang di sini dengan dihadiri oleh 150 tetamu termasuk keluarga bekas suami, Toh Muda Rizal Ashram Ramli, 39 dan keluarganya. [sumber]

Comelnya anak Nora Danish.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. kalu fasha sandha gk gmbr nie mesti die cemburu…hak3…hope rizal n nora danish rujuk…lgipun hubungan kedua2 belah keluarga still rapat wlaupun dorang dh bercerai…mak rizal pun berharap dorang jadi suami isteri balik…jgn mkn hati yekk fasha…hehehhehe

  2. kalu fasha sandha tgk gmbr nie mesti die cemburu…hak3…hope rizal n nora danish rujuk…lgipun hubungan kedua2 belah keluarga still rapat wlaupun dorang dh bercerai…mak rizal pun berharap dorang jadi suami isteri balik…jgn mkn hati yekk fasha…hehehhehe

  3. hmm…tak salah rasanya kalau jejai dengan nora nak rujuk kalau jejai ngan nora betui-betui menyesal…tapi ye la, masa nora diceraikan pun dah tentu masa tu dia pembawakan budak, itu yg manjang nak naik temperature…semua ni jodoh…mungkin nora ngan jejai hanya sesuai untuk bersahabat dan bukan untuk sebumbung…apa-apa pun, biaq masa yang menentukan…hmm…pasha sandar…ang duk diam!

  4. org ada umah baru kita pun nk umah baru..org tukar keta baru..kita pun nk juga..org kawin kita pun nk kawin gak..tapi cukup sedia ke dari soal kewangan..mental dah juga fizikal..mmg lah ckp lebih senang dari buat kan..tapi ni soal jangka masa panjang…bila dah cerai berai kita ckp tkde persefahaman lah..tkde jodoh lah..dah takdir..bla bla bla…hmm nape eh…

  5. u da kawin ke june..kalu belum kawin sok kalu da kawin tu baru tau langit tu tinggi ke rendah..cerita tentang masa depan sume org x tau..hanya ALLAH S.W.T sahaja yang Maha Mengetahui…kita hanya nampak ape yg ade di depan mata..cuma boleh merancang..tapi yang menentukan hanyalah yang BerKuasa..ape sebenarnye masalah diorang hanya diorg saje yang tahu dan diorang saje yang boleh selesaikan..yg korg nmpak mgkin si pasha sandar tu punya angkara..tp sebaliknye mgkin ade perkara lain yg masih terbuku dlm diri msg2..sape tahu..

  6. moga nora akan terus tabah hadapi hari mendatang…bkn senang utk dilalui sejak dia melalui proses perceraian sampaila skarang..sape2 pn akan sedih jika hadapi situasi mcm nora..xkiralah artis ke..bkn artis ke..
    jgnla mudah ckp..org nk kawin..kita pun nk kawin..
    lagipun diorg ni artis..terlalu terdedah dgn gossip remeh yg bleh menyebabkan rumahtangga runtuh…cemburu sesama mereka..sedikit sebanyak mgkin fasha sandha mempengaruhi masalah rumahtangga mereka..tp mgkin ade sebb lain diorg bercerai manalah kita nak tau kn..takkanlah diorg nk bukak pekung kt dada..artislah katakan..suami plak anak org Ternama(VIP)..
    bila dh bercerai..ungkapan biasa artis..”xde persefahaman”..itu mmg biasa..bunyinye mcm simple,tp maksudnye dalam..macam dh lumrah hidup artis kan,kahwin-cerai-rujuk..
    kita ni merancang tuhan yg tentukan,kita juga kena berusaha..tp klu dh kehendak tuhan macamtu..kena trima dgn redha..
    bagi aku..kita jaga diri kita sendiri lagi baik kan..setakat nk ambik tau perkembangan artis ni xde hal punye..

  7. sian nora harap2 rizal akan berubah bila ada anak ni. rizal ambit la nora sbg isteri semula. kesian anak tu tah lah sedih sgt tgok pic anak nora danish ni… semoga nora tabah dalam mengharungi dugaan ini..moga allah beri petunjuk…ke jalan yang baik. Taniah nora atas ketabahan mu.

  8. apa kena mengena dah kawin ke blum dgn apa yg di komen tu..ohh kiranya dah kawin baru tau langit tinggi rendah..lum kawin tk tau lah yer. huhu..mcm2…mmg lah kita hanya merancang allah swt menentukan..tkde siapa yg menidakkan tu..usaha harus ada..tk kan berserah jer…pastinya masing2 dah mengenali pasangan masing2 sblum bernikah..tapi rasanya da yg kurang sehingga terjadinya perkara2 yg tk dijangka..ckp mmg senang..semua pandai berckp tapi kat sini kita type jer tk ckp…bukan kata ‘artis’ jer..org biasa pun lalui benda yg sama..cemburu..hasad dengki dan sebagainya..tk tau lah plak kalau artis tu golongan luar biasa..tapi oleh sbb itu pilihan mereka untuk jadi selebriti jadi kisah spender pun org nk tau..bagi ‘aku’ plak kan..mmg lah jaga diri sendiri lagi baik..lebih afdall gitu..tapi setakat nk ambik tau kisah2 artis ni..bukan ambik tau jer..komen berjela pun mmg tkde hal jgk lah..

  9. hye….taniah nora danish.semoga appy selalu dengan kehadiran rayqal.
    tabahkan diri untuk hadapi masa2 akan datang…baby ikut muka rizal.hehe…kalau muka nora danish mesti lg comel kan…pape pown kuatkan semangat….

  10. Tahniah Nora Danish…
    org2 yg teraniaya doanya naik ke langit bagaikan bunga api…
    berdoalah moga dikurniakan lelaki yg jauh lebih baik dr c rizal tuh…
    moga sapa2 yg menghancurkan umahtangga org akan terima balasannya…

  11. fuwwhhhh……
    cute jew kak nora and baby..
    huh.. baby nie ikot muke cpew
    erkk…??? i tengok ade iras2 muke
    kak nora and ex-husband ckit larh..!!!
    xpr arh.. mix mummy and daddy baby.
    hehhehheheh……

  12. tahniah la pada nora…bila dah jadi ibu ni..tanggungjawab tu amat berat..kita telah memikul 1 amanah dr Allah..so..do the best…
    baby tu ade iras muka mummy n daddy dia la..tp lebih ke muka daddy kot..ye la masa pregnant nora kan ade masalah ngan x hubby dia..sikit sebanyak ade la kenan sikit..nasib la baby boy kan..klu baby girl..takut ade iras muka fasha lak…biasa nye la..klu org pregnant ni x bleh terlalu benci or suka sngt kt org..nanti baby mesti ikut….he..he..he..

  13. i penah jumpa ngan nora ni… baik org nya,lemah lembut bila ckp,xsombong… slalu dtg salun tmpt i b’keja nk blow rambut… bila dengar citer dia bercerai kesian plak i tgk,lbh2 la masa pregnent… sama la dgn nasib i,bkn snang nk lalui smua ni… kna cerai masa pregnent byk tekanan…
    tp bila kte ingat Allah,smuanya jd mudah kalau byk kan bersabar…
    nak buat macam mana lelaki zaman skang ni k’byk kan nya iman mudah
    tergoda dgn ppuan gatal… bila dah bercerai baru nak sdar,lbh2 lagi
    dah ada anak… walaupun dah bercerai x bermakna kte bermusuh…
    “salute” kak nora,x bermusuh dgn bekas suami and bekas mertua…
    dlm islam pun kte xd’galakkan b’musuh sesama manusia… kalau bley rujuk bagus la… itu lagi baik drpd bermusuh…. apa2 pun take care yourself and baby…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Erin Malek di Malam Penghargaan Metrowealth

Tahniah! Esther Kembali Merebut Imuniti Dalam OIAM