in

Gambar Anak Isteri Azhar Sulaiman

Gambar Anak Isteri Azhar Sulaiman.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Sye mmg minat dgn abg azhar nie…coz to me lakonan abg azhar nie sungguh mantap n berkesan…..so,congratulations to you!!! anyway ank2 abg azhar is so cute n gorgeous…..HAPPY FAMILY!!!!!

  2. halo saya ialah peminat azhar sulaiman sejak kali pertama saya menonton iklan brlycream,dalam iklan tersebut saya mendapati anda telah meniru aksi tarian michael jackson,tak adakah tarian melayu? sekian terima kasih,,,

  3. a.kum superman! apa khabar? Tahniah kerana telah menjadi orang yang berjaya dan mempunyai keluarga bahagia serta anak-anak yang comel belaka. Ingat x lagi dengan kami di semsas ni. tak rasa nak pulang ke semsas ke. kami semua menungu kehadiran awak. Saya telah berjanji kepada pengetua untuk membawa awak kembali ke sekolah untuk memotivasikan adik-adik kamu di sini.

  4. kirim salam kami untuk anak-anak dan isteri awak. jangan lupa untuk perkenalkan keluarga awak kepada warga semsas. SEMSAS bangga kerana telah berjaya melahirkan modal insan yang berjaya seperti kamu.

  5. Gambaran Remaja terpilih dikelas Ria Channel napak menarik ,,dengan Remaja belasan Tahun 20-28 kalau tak sah Jeff,yang ada kelainan sekira tentang Lakunan tu..seterusnya untk Majalah Remanja keterus keBidang lakunan Bab-Bab lain?semacam”Grim Sleeper” i ur.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Program-Program Baru di 8TV

Nur Asyikin Binti Mohd Girl Missing