in

Gambar Ana Raffali di Malam Gala SimplySiti

Gambar & Video Ana Raffali di Malam Gala SimplySiti

Untuk tidak mengecewakan para peminat Ana Raffali, khususnya ada yang menghubungi Budiey melalui Facebook dan Twitter mencadangkan Budiey menyiarkan gambar dan video persembahan Ana Raffali di Malam Gala SimplySiti yang lalu. Rata-rata peminat Ana mengatakan mereka suka dengan suara Ana, lagu yang best dan wajah Ana yang comel.

Ana Raffali telah menghiburkan hadirin dengan dua buah lagu iaitu SEHABIS BAIK dan lagu wajib pastinya, TOLONG INGATKAN AKU yang telah menjuarai Anugerah Juara Lagu yang lalu.

VIDEO PERSEMBAHAN ANA RAFFALI in High Definition

Penyanyi muda dan bekas pelajar alumni UiTM, Ana Raffali tampil dengan baju kurung bersama gitarnya. Menariknya, kata Ana dia terharu dan bangga berpeluang menjayakan persembahan malam itu kerana kembali ke UiTM dan menghiburkan peminat di sini selepas beberapa tahun meninggalkan kampus jurusan Undang-Undang.

Ana Raffali

Ana Raffali

Ana Raffali

Ana Raffali

Ana Raffali

Ana Raffali

Ana Raffali

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Iqram Dinzly Muncul Dalam Drama Rafael Di TV2

Senarai Pemenang DiGi Wwwow Awards