in ,

Gambar Amy Search Sambut Hari Jadi Yang Ke 50

Gambar Amy Search Sambut Hari Jadi Yang Ke 50… happening jugak.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. selamat hari jadi Amy……..lu rockers sejati. saya ikuti kumpulan Search sejak album Isi dan Kulit lagi. saya peminat setia Search.

    Nabila, lu jangan over acting.

  2. satu2 nyer artis sm bufday dgn saye..
    stiap kali dtg date tu..t’ingat amy search..
    smoga dlimpahkan rezeki yg murah..
    aminnnn

  3. Buat kerja mesti fikir akhirat,kitakan bakal mati.Baguslah abang Amy,satu perubahan yang sangat bagus,saya doakan teruskan perjuangan itu

  4. nabila..awak kan dah gi umrah…dah tau halal & haram… kenapa terdedah gitu sekali… nauzubillah min dzalik

  5. >>Ala laot…bknnya sume yg da g umrah tu akan dpt hidayahNya….kdgkala pokok pangkalnye pd niat kita ke sana…hanya Allah saje yg tahu ..wallahua’lam..

  6. dia nak pkai apa aku tak kesah, lain lh klau dia janji tak nak pkai bju yg dedah2 blk umrah. jgn jdi cm ct dh la.. janji kosong!!!

  7. nabila tu bila nk dapat hidayah……gi umrah citer kat cume org…bila blk dr umrah teruk lg..

  8. MOGA DIPANJANGKAN UMUR N DIMURAHKAN REZEKI AMIN. SALUTE GUA UTKMU IKON ROCK SEJATI…. PHEEEWIIITTTTT…….

  9. Mmm.teliti diri sendiri dulu sebelum nak kate org lain…org x kacau kite dan kite x payah kacau org…sElaMaT mEnEliTi dIri SenDiRi..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sekitar Pelancaran Video Klip Terbaru Atilia RANJAU

VIDEO PROMO TEATER MUZIKAL PATRIOT ASHRAF MUSLIM