in

Gambar Aizat Amdan di Malam Gala SimplySiti

Bak kata Dato’ Siti Nurhaliza semasa mahu menjemput Aizat berduet bersama beliau untuk lagu LAGU KITA, penyanyi ini dulunya BESAR tapi sekarang dah KECIL. Dulu, masa Aizat kecil lagi, famili dan keluarga Aizat tak lupa untuk mengunjungi rumah Dato’ Siti di hari raya. Aizat kan peminat setia Tok Ti dari dulu lagi.

Masa Malam Gala SimplySiti, Aizat menghiburkan hadirin dengan lagu Years From Now, Sungai Lui dan sebuah lagu LAGU KITA dinyanyikan bersama Siti Nurhaliza. Satu kolaborasi yang boleh dilayan gak la.

Selain berduet dengan Aizat, Malam Gala SimplySiti menyaksikan kolaborasi hebat antara SimplySiti bersama institusi pengajian tinggi terulung, UiTM. Ini adalah satu tanda sokongan dan usaha amal bagi mengumpulkan dana bagi Tabung Mengubah Destini Anak Bangsa UiTM, sebuah inisiatif untuk membiayai pelajar-pelajar yang berpotensi tetapi kurang berkemampuan untuk melanjutkan pengajian ke UiTM.

Aizat Amdan

Aizat Amdan

Aizat Amdan

Aizat Amdan

Aizat Amdan

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Enak Bersama Ramly Daripada Chef Liza

Movie Date Natasha Hudson Bersama Peminat SEKALI LAGI