in ,

Gambar Afzriefaiz di Sesi Ramah Mesra Pelakon Dram Ku Milikmu

Suka Watak Johari
Adzriefaiz dalam Drama Ku Milikmu memegang watak sebagai Johari yang berkawan dengan sepupu kepada Anisah dari kecil lagi. Anisah adalah sepupu kepada Suraya lakonan Iera Syaziera. Apabila Anisah ke Amerika Syarikat, mereka berpisah seketika namum, bertemu kembali dalam keadaan Suraya yang sudah berubah. Dalam drama ini, Johari terpaksa berhadapan dengan konflik dengan Anisah. Macamana bentuk konfliknya, itu korang kena tonton sendiri.

Sebenarnya Faiz yang kini popular dengan hos Muzik-Muzik berkata, dia cuma menjadi bidan terjun untuk drama ini lantaran menjadi pelakon ganti. Anak kelahiran Pulau Pinang ini adalah lulusan Sekolah Kebangsaan Subang Jaya, Seksyen 14 dan mengambil jurusan Automatif Engeneering di Kolej Negeri Sembilan sedang hangat bercinta dengan seorang pelajar UiTM. Budiey pernah siarkan gambar girlfriend faiz tak lama dulu, ingat tak?

Mahu Watak Ganas
Faiz teringin sangat untuk membawa watak jahat atau antagonis. Selama ini, Faiz banyak mendapat tawaran untuk watak remaja biasa yang begitu senang untuk dihayati. Walaupun muka Faiz nampak macam baik dan ‘nerd’ tapi Faiz mahu mencuba watak jahat sebab dia rasa dia dapat buat dan dia yakin banyak idea untuk dicuba bagi memberikan lakonan yang terbaik.

Saksikan Faiz dalam drama Ku Milikmu mulai 5 Ogos 2008 di slot Lestary jam 9 malam di TV3.

Gaya seksi dari Faiz. Mengancam tak?

[tags]hairstylist, faiz, adzriefaiz, hos tv3 kahwin, minyak rambut, soh hem sem brylcreem, stylist, konsert keenam af6, mama rina, memek, pocong, spa q ulangan, tali pocong perawan, how to reduce debt, intan asmara, admiral marina, alcohol, miley cyrus topless[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sekitar Rakaman Teratak Siti Nurhaliza di Plaza Alam Sentral

Single Kedua Infinatez Ada Masa Lagu R&B Soul Terbaru