in

Gambar Aeril Andy Seksi Di Ranjang

Pelik gak, bila tengok gambar Aeril Andy, pelakon drama Kisah Kaisara 1 yang nampak begitu seksi di ranjang bersama dengan seorang lelaki.

Aeril jadi model selimut putih

Gambar profile

41 Comments

Leave a Reply
  1. Haiyohhhh..kak mek ani pernah cakap dulu..si aril ni anak ikan Khairil Khamis…korang tak percaya..mmg GAY

  2. maybe dia jd model utk magazine…
    tapi kan….kot yer pun…cr la model yg badan mantap..ni nmpk turang..tmbh yg sebelah kanan tu..lg kering….
    kan kt malaysia ni ramai gak laki yg g gym..jaga badan…

  3. eiik!!!! meremang bulu roma ku …. nengok tu gambar mangkuk hayun dua orang tu… ada ka iklan sesama jenis… sekurang-kurangnya bagi lah kaum lawan yang sorang tu.. kalau nak lariskan iklan tu fikir lah dulu .. boleh terima ke ???

  4. Super impose je ni… Dia kan pelakon yang baru nak naik, msti ada org dengki dgn dia.. Jgn main fitnah2 je, fitnah tu lagi teruk dari israel bom gaza… Kalau betul, nauzubillah…

  5. erm…no komen
    depands on people mentality,
    zaman skg ni…org nak kaut keuntungan je..
    wat apa pun tak kisah..yang penting jualan sold out…

  6. Pelakon baru yang ceritanya bakal keluar kat Astro Prima. KASUT TUMIT TINGGI…. Yang dalam trailer kat Astro tu, pakai tuxedo warna hitam…

  7. macam lah yang mengata tu sempurna… kan?
    kalau you all perangai macam nabi, lainlah!
    So, daripada mengata orang lain dengan benda bukan-bukan, telek diri sendiri dulu.

  8. NIH IKLAN UTK MAGAZINE GAY….HUK ALA….KORANG TGK MANA DIA LETAK KAKI DIA TUH….ALA…NAPER COVER NGAN SELIMUT…ALANG2 BUKAK JER LA…CAMANA GAY “BUAT” YE….HU HU…DIA ORG MEMANG NK POSING CAMNI KER ATAU PHOTOGRAPHER YG SURUH HA…? SENGAL TUL

  9. tak baek tuduh org bkan2, myb btol kate aeril tue..tak semestinya dye tu laki gay..dgn kengkawn baiii..jgn suke ftnah yg blum tentu terbukti g..kte xde proof yg kukuh…mantop…

  10. alaa..hots pe kalu gay pn..pe de hal..tp ade ke srt8 guy nak uat cover group dua nak kne snap gambo cegini..ape-ape je lah…aku faham permainan dunia..

  11. haihhh korang nie smue komen cm smue otak kosong..pk bnde yg bkn2 jer…kalo dier ambek lawan jenis jd model cm ni posing nye..kang lain lak korang2 ni sebarkan fitnah…jgn laa bodoh sgt sape yg ckp tuhhh…. lg pon dorang dh ckp kn ape motip dowg ambek gmbor nie…. so what?? ape nk bising2 lg…?? jgn jd bangang smuew…

  12. xsesuai ngan budaya kite wpun it was considered arts unless intention to market overseas.. persoalannya bole laku ker??? so doit in decent manner, dude!

  13. huhu..kdg2 pelik gan komen2 korang yg minat artis tp kuno n kolot dlm bab menilai setiap perincian pose pelik mcm si aeril ni…opsssss pelik ker?..bile lelaki gan lelaki di katakan gay,,bile gan artis wanita plak di katakan publisiti murahan..seksi tu subjektif..n sesuatu aksi tu adakala bukan realiti tp skadar imej yg memberi nilai efektif n artistik..jgn mudah menuduh org gay kalu x bijak menilai setiap ruang atau poster tertentu dlm arena seni k..nak pndang jijik hanya pd watak atau peranan yg ditonjolkan secara semulajadi atau skadar acting..bukan terhadap pose si aeril yg bgi aku cukup berani n punya makna tersendiri dlm diri seorang lelaki terhadap erti seksi n dramatik..even letak pasangan kaum lawan pun tpi imej yg ada sekadar seksi basi yg x berfungsi ape2 pun x gune jgak..yg pasti..lelaki muka jambu pun ade value yg tepat samada pose dgn pelik atau realiti imej yg menarik walaupun di pandang pelik..huhuhu..hidup guys malaysia..x kira anda gay boy ke maupun str8 guy..

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sari Yanti & Eddy Casmady Kahwin 16 Januari Ini

Program Wanita Hari Ini Bakal Perkenal Set Baru