in

Program Wanita Hari Ini Bakal Perkenal Set Baru

Program Wanita Hari Ini musim baru memperkenalkan set yang lebih elegan, barisan pengacara yang baru serta memaparkan segmen-segmen seperti fesyen, gelora cinta atau rumahtangga, isu sensasi atau demonstasi dan kisah tilam dan bantal yang tentunya hidangan menarik sesuai untuk golongan suri rumah tangga.

Apa yang pasti, anda masih lagi akan melihat pengacara lama seperti Azizah Ariffin, Ruhil Syafinaz, Siti Hasfizza dan Nor Azzura Azizul Azman menghiasi WHI namun kali ini mereka akan bergandingan dengan pengacara baru yang akan menyerikan lagi WHI musim baru ini.

Antara topik menarik yang dibincangkan dan tetamu jemputan yang akan hadir pada hari rakaman tersebut ialah FESYEN 2009 oleh Pereka Fesyen terkenal, Ridzuan Bohari dari RIDZ Collection dan temubual bersama Finalis Juara Lagu 2008.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Aeril Andy Seksi Di Ranjang

David Chiang Dalam Drama Land of Wealth