in

Gambar Adlin Aman Ramli Pakai Rantai Salib?

Gambar ni sebenarnya dah lama Budiey terima melalui email. Gambar pengkritik tetap Akademi Fantasia, Adlin Aman Ramli memakai rantai yang ada lambang salib? Gambar ini diambil ketika Konsert AF minggu ke-6 yang lalu. Rasanya korang pun dapat email ini, kan?

Samada benar atau tidak itu Budiey tidak pasti. Kalau dilihat dari jauh memang nampak macam lambang salib. Tapi takkanlah Adlin tak tahu itu lambang orang beragama kristian? Rasanya, Adlin pasti akan menjauhi untuk memakai rantai salib ini sebab dia tahu yang dia akan masuk TV. Takkan ada yang nak buat tahik gi buat superimpose kot?

Nanti kalau Budiey terserempak dengan Adlin kat mana-mana, kena tanyalah benda ni. Biar tuan empunya diri mengulas dengan lebih lanjut.

[tags]gambar adlin, gambar adlin pakai rantai salib, loket salib, kristian, adlin pakai salib, foto awek adlin, konsert final af, tiket final af, konsert akhir af6[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ADV: Big Mac Chant Challenge – Nuffnang

Farawahida, Nora, Fazli Zainal, Anuar di Kejutan Hari Jadi Ziana Zain