in

Gambar Adira di Rakaman ROOFTOP ntv7

Adira adalah antara artis jemputan yang menjayakan program ROOFTOP yang diadakan di Lot 10.

Kalau korang perasan, Adira makin putih melepak walaupun kata Adira dia baru sahaja pulang dari Pulau Pinang dan berlibur di sebuah pulau. Tapi kulitnya sedikit pun tak nampak terbakar. Budiey sempat bertanya pada Adira, apa yang dia pakai untuk jaga kulitnya yang makin gebu dan mulus tu, kata Adira dia hanya guna produk Derma***

Adira mendendangkan 4 buah lagu antaranya, lagu Ilusi, lagu tema Ombak Rindu…

Sayang, tak ramai peminat Adira yang sudi datang untuk support.

Gambar Adira di Mini Gig Terbaru NTV7 – ROOFTOP

2

3

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Adira Rooftop

Bezakan sendiri warna kulit Budiey dan Adira, mana lebih putih melepak. Hahaha, ini dah jauh langit dengan bumi, kan?

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Drama Band di Pelancaran Rooftop

Gambar Adira Perform di Mini Gig ROOFTOP ntv7