in

Gambar Adibah Nor Jadi Orang Gaji Dalam Phua Chu Kang

Inilah yang kita namakan pelakon versatile dan serba boleh. Yang penting karakter biar kena dengan saiz badan. Kat Malaysia kita ni, tak ramai pelakon badan besar. Boleh bilang dengan jari.

Semua watak yang dilakonkan oleh Adibah Nor dapat dibereskan dengan bagus dan mendapat pujian ramai. Walaupun berbadan besar, Adibah Nor berjaya melebarkan sayapnya ke Singapura. Dalam Drama Phua Chu Kang, Adibah Nor membawa watak orang gaji.

Amacam? Ada comel ka?

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Hahaha….wah, mesti best ni…adibah nor ni plak yg jenis funny..kene lak berlakon dgn PCK tu..mesti kelakar ni…kalau ade scene dia goda c PCK tu lg gempakkk…hehe

  2. U go kak dibah. tak perlu nak sexy mcm stengah artis especially fasha sandha utk fly ke neighouring country. u juz need the talent. Congrats n keep up d good work !

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Winnie K Lancar Album Kau Ada Di Mana

Poster Filem Sayang You Can Dance