in , ,

Galaxy Buds2 Pro: Bunyi Padu dengan Fon Telinga Untuk Keselesaan

Galaxy Buds2 Pro baharu Samsung Electronics bersedia untuk membawa pengalaman mendengar setiap hari anda ke tahap seterusnya dengan bunyi ketelitian tinggi, ciri audio pintar yang dipertingkatkan dan padanan yang lebih selesa.

Bunyi Hi-Fi 24bit Buds2 Pro menyerlahkan butiran yang menghidupkan muzik dan hiburan anda, manakala 360 Audio menyampaikan bunyi sinematik yang terasa besar dan intim sekaligus.

Direka bentuk dengan kesesuaian yang lebih padat dan ergonomik, anda boleh menikmati pengalaman audio yang selesa untuk lebih lama, sama ada anda mendengar melalui senarai main kegemaran anda atau menikmati maraton filem.

Tambahan pula, Pembatalan Bunyi Aktif Pintar (ANC) yang dikemas kini mengurangkan bunyi latar belakang dengan lebih baik daripada sebelumnya sambil meningkatkan bunyi yang anda perlukan daripada panggilan dan muzik anda, dan Pengesanan Suara membantu anda menyesuaikan diri dengan lebih baik kepada perbualan secara bersemuka walaupun semasa anda dipasangkan.

Galaxy Buds2 Pro - Taking Immersive Sound Deeper With Earbuds Built For Comfort_Kv

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tony Fernandes Airasia-2020

airasia Rewards Julung Kalinya Meraikan Pengiktirafan Serantau

Fazura Jual Tudung | 12

Konsert Faztival Fazura 2022 Dikhaskan Untuk Peminat