FAZLEY BAKAL JADI DADDY COOL

FAZLEY BAKAL JADI DADDY COOL
 
Mungkin dah musim artis mengawan barangkali. Lepas Erra Fazira katanya hamil, datang pula orang duk bisik-bisik di telinga Budiey, katanya Fazley pun akan timang anak pada bulan November ni. Ha, tak lama lagi tu, bulan depan aje.

Adalah kawan Budiey pernah terserempak dengan Fazley menemani isteri tercinta, Azrene Suraya tengah shopping beli baju dan peralatan untuk baby barunya. Masa tu pun, kawan Budiey tengok perut si isteri pun membusung menunggu untuk keluarkan baby aje. Ada yang cakap, baby yang akan keluar bukan satu tapi dua orang! Wah! Beranak kembar? Subur betul Fazley, katanya!

Tahniah untuk Fazley. Yang penting, sekurang-kurangnya berita gembira ini dapat menutup gossip liar yang mengatakan rumahtangga Fazley berantakan itu tidak benar sama sekali. Orang yang duk kata tu, sebab diorang kata dah lama tidak nampak Azrene Suraya bersama Fazley.

– sebagaimana yang tersiar di majalah manja keluaran Oktober 2008.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Fesyen Wanita Korporat Pejabat Siti Sairah di Studio

Kempen Zoom Malaysia Rangsang Industri Pelancongan