in ,

FASHA SANDHA AYU RAUDHAH DALAM DRAMA SUTERA MAYA

FASHA SANDHA AYU RAUDHAH DALAM DRAMA SUTERA MAYA

Satu lagi siri baru ‘Sutera Maya’ bakal menemui penonton TV3 melalui slot Akasia mulai 1 September 2008. Siri ini mengisahkan Maya Medina, Maya Zulaika, Maya Karina dan Maya Sofea, 4 beradik dari berlainan emak yang mempunyai personaliti yang berbeza. Selepas kematian emaknya, Maya Medina, kakak yang sulung cuba mencari adik-beradiknya yang lain untuk menyatukan mereka. Namun begitu, setelah berjumpa mereka mendapati ayah mereka merupakan seorang yang penuh dengan misteri. Siapakah ayah mereka sebenarnya?

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai siri ini, nantikan siaran drama ini di TV3. Antara pelakon-pelakon yang hadir termasuklah Fasha Sandha, Intan Ladyana, Ayu Raudhah, Faezah, Mustapha Kamal, Erry Putra, Maria Farida, Liza Abdullah, Fouziah Gous, Irfan dan Rebecca Nur Al-Islam.

[tags]Fasha Sandha, Intan Ladyana, Ayu Raudhah, Faezah, Mustapha Kamal, Erry Putra, Maria Farida, Liza Abdullah, Fouziah Gous, Irfan, Rebecca Nur Al-Islam, drama sutera maya[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

SAZZY FALAK, SYED AIMAN, JULIA HANA DALAM DRAMA DOA KAMALIA

Khai dan Rosma di Pertandingan Bintang Kecil 2008