in , ,

Fareez Anak Fauzi Nawawi Kini Protege Hazama Mentor Milenia

Semalam sempat menemubual Fareez, anak kepada Fauzi Nawawi yang berjaya menjadi protege kepada Hazama dalam program Mentor Milenia. Tahniah Fareez!

Nantikan video temubual di saluran Youtube Budiey.com. SUBSCRIBE: www.youtube.com/budiey27

Tahniah buat Fareez, anak kedua kepada pelakon Fauzi Nawawi yang telah berjaya terpilih menjadi protege kepada Hazama dalam program Mentor Milenia. Kalau kita tengok semalam, persaingan agak sama rata. Tidak sesengit minggu lepas.

Namun, bagi Akim pemilihan dibuat berdasarkan mutu vokal dan suara peserta. Ternyata, Fareez ada kriteria yang dikehendaki oleh Hazama.

Jom kita ikuti temubual ringkas Budiey bersama Fareez.

Good luck Fareez!

Semalam sempat menemubual Fareez, anak kepada Fauzi Nawawi yg berjaya menjadi protege kepada Hazama dalam program Mentor Milenia. Tahniah Fareez!   Nantikan video temubual di saluran Youtube Budiey.com. SUBSCRIBE: www.youtube.com/budiey27  Terima kasih Ed

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

THR Raaga Celebrated Ponggal with More Than One Thousand Fans

Ada Sebab TV3 & TV9 Ubah Waktu Siaran Slot Drama