in , ,

EKSKLUSIF: Ramadan & Raya Buat Mawi & Anas Penyampai ZAYAN

Minggu lalu, Budiey sempat bertemu dan berbual santai bersama penyampai radio Zayan iaitu Mawi dan Anas. Kitorang borak pasal Ramadan dan Raya. Video lanjut ada di saluran Youtube Budiey.

Seperti yang ramai tahu, Mawi dan Anas adalah penyampai slot pagi di konti Radio Zayan bermula jam 6 hingga 10 pagi. Mereka bersembang tentang topik remaja dan pendekatan tentang inspirasi.

Mawi dan Anas turut dipilih antara selebriti Astro untuk kempen Meriah Bersama Astro di mana mereka menyanyikan lagu Indah Bersama yang bertemakan Ramadan. Lagu ini digubah oleh Raqib yang juga merupakan penyampai Radio Zayan.

Bagi Anas dan Mawi, bekerja di awal pagi di bulan puasa tidak ada masalah kerana mereka dah terbiasa bangun pagi. Mereka bersahur di konti bersama-sama.

Nak tahu lebih lanjut, korang kena tonton video kat bawah ni.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Nazim Othman Akui Lepaskan Bella 2 Mei Lalu

Apabila Sharifah Amani Tegur Dira Abu Zahar