in , ,

Drama Salji Untuk Mabel Arahan Zul Huzaimy

[dropcap]S[/dropcap]alji Untuk Mabel, drama sempena hari Krismas berbahasa Melayu arahan pelakon Zul Huzaimiy akan disiarkan di TV1 RTM, Selasa, 25 Disember jam 3 petang ini.

Pada siapa yang merindui pelakon Janet Khoo dan Kenji Sawahi jangan lepaskan peluang menonton mereka sebagai ibu bapa gadis cacat bernama Mabel.

Kisah mengenai kegigihan Mabel mahu belajar bersungguh-sungguh demi mencapai cita-citanya mahu bermain salji di negara empat musim.

Dia juga berhasrat menyatukan abangnya yang berselisih faham dengan bapanya di hari Krismas. Saksikan lakonan hebat Ixora Chern dan Eva Emmanyna sebagai dua remaja bersahabat baik yang cuba menggapai impian. Drama Aquila Emas ini diterbitkan oleh Syarizan Md Isa disamping Penerbit Eksekutifnya Zizan Nin. Cerita asal olehSyrizan dan Areed Razman manakala penulis skrip oleh Marini Mat Zain.

Jangan lupa temujanji anda di TV1.

Zulhuzaimi

Sum

Janet Khoo

Poster Sum

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Video Persembahan Aweera di Jelajah Anugerah Juara Lagu Ke-27

Bunohan Kalahkan Kebun Binatang