in , ,

Drama Manjalara Musim Kedua Lakonan Emelda Rosmila Kembali

Drama adaptasi dari telenovela Mi Gorda Bella, Manjalara musim kedua dijangkakan akan kembali menemui penonton dalam slot Akasia di TV3, setiap hari Isnin hingga Khamis pada pukul 6.30 petang.

Menurut satu sumber dalaman, pengambaran untuk Manjalara musim kedua akan dijalankan tidak lama lagi, dan mereka juga berusaha mengumpulkan semua pelakon-pelakon asal untuk memegang watak masing-masing seperti dalam musim pertama.

Untuk musim kedua, mereka menjanji kisah yang lebih mantap, lebih panas, penuh konflik dan pasti membuatkan hati anda berdegup kencang. Ketika pengambaran drama ini dijalankan, pihak produksi akan mengambil setiap segala pandangan penonton dan mengolah kembali serta mengkaji plot mengikut situasi dan selera penonton. Jadi, ketika drama ini disiarkan di TV3, pada masa yang sama juga pengambaran masih berjalan. Menarik bukan?

Dalam musim pertama, menunjukkan Sahara telah ditembak mati, tetapi adakan benar dia sudah mati? Dan apakah terjadi kepada manjalara. Menurut sumber dalaman lagi, untuk musim kali ini, Lara akan digemokkan kembali, apa sebenarnya yang terjadi?

Nantikan Manjalara musim kedua pertengahan tahun 2008!

[tags]manjalara video youtube, drama adaptasion, mi gorda bella, tips kurus, petua gemuk badan, langsing, gurun sahara, lara kasih, sheila rusly, Emelda Rosmila wedding[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Review Finalis Top 24 Project Superstar 3 di 8TV

Album Chandra Dari Hati Terdalam