in

Dr Rozmey Bakal Lancar dRPlanet TV

Setelah memperkenalkan beberapa laman web dibawah rangkaian dR Rozmey, kini beliau terus memperkembangkannya, dimana tidak lama lagi, dR Rozmey dijangka akan memperkenalkan siaran TV atas talian beliau sendiri dibawah nama dRPlanetTV.

dR Rozmey, dibawah dR Group sebelum ini telah memperkenalkan laman dRPlaces, selain turut dalam perancangan untuk memperkenalkan rangkaian sosial beliau sendiri dibawah nama dRBook. Pada masa yang sama, beliau turut mula membangunkan rangkaian kedai IT beliau sendiri dibawah nama dR Rozmey IT Solutions.

Melalui dRPlanetTV, ianya masih tidak diketahui apakah yang akan ditayangkan, samaada adakah ianya akan berfungsi seperti laman Tonton dari TV3, ataupun sebaliknya hanya mempromosikan produk-produk keluaran beliau, sama seperti pada saluran Youtube beliau sendiri.

Mungkin lebih banyak info mengenainya akan diketahui tidak lama lagi. Sama-sama kita nantikannya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Nur Fazura Duta LUX Terbaru

Aznil Nawawi Riuhkan Pos Malaysia