in

Dr Rozmey Bakal Lancar dRPlanet TV

Setelah memperkenalkan beberapa laman web dibawah rangkaian dR Rozmey, kini beliau terus memperkembangkannya, dimana tidak lama lagi, dR Rozmey dijangka akan memperkenalkan siaran TV atas talian beliau sendiri dibawah nama dRPlanetTV.

dR Rozmey, dibawah dR Group sebelum ini telah memperkenalkan laman dRPlaces, selain turut dalam perancangan untuk memperkenalkan rangkaian sosial beliau sendiri dibawah nama dRBook. Pada masa yang sama, beliau turut mula membangunkan rangkaian kedai IT beliau sendiri dibawah nama dR Rozmey IT Solutions.

Melalui dRPlanetTV, ianya masih tidak diketahui apakah yang akan ditayangkan, samaada adakah ianya akan berfungsi seperti laman Tonton dari TV3, ataupun sebaliknya hanya mempromosikan produk-produk keluaran beliau, sama seperti pada saluran Youtube beliau sendiri.

Mungkin lebih banyak info mengenainya akan diketahui tidak lama lagi. Sama-sama kita nantikannya.

2 Comments

Leave a Reply
  1. takutnya….nk bukak siaran tv plak…betul la budiey, agaknya apa yg ada kt tv milik dr ni kan..mungkin cam tv 3,7,8 / 9..atau yg berkaitan dgn kesihatan dan produk dia ke..tunggu dan lihat

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Nur Fazura Duta LUX Terbaru

Aznil Nawawi Riuhkan Pos Malaysia