in ,

Dr. Fitri Haris Buka Cawangan Megaklinik Bersama Isteri di Ampang

Dr. Fitri Haris dan Isteri kini mengembangkan sayap perniagaan dengan memiliki sebuah klinik berkonsepkan MEGA bertempat di Taman Putra Ampang di bawah pengurusan Megaklinik Zahran.

Melalui Projek Usahawan Dr. Fitri Haris merasakan industri kesihatan menjadi begitu sinonim dengan beliau sepanjang ujian covid-19 melanda seluruh dunia.

Pelbagai usaha dan initiative dilakukan bagi membantu barisan hadapan berjuang menangani covid-19 seperti sukarelawan di pusat vaksin, mengadakan webinar kesedaran bersama panel-penel barisan hadapan dan mereka yang pernah di jangkiti covid-19 menjadikan Dr. Fitri lebih peka betapa pentingnya peranan kakitangan kesihatan.

Dr. Fitri Haris Buka Megaklinik Bersama Isteri Di Ampang

Melihat perkembangan sebagai seorang anak seni, usahawan dan juga tenaga akademik di salah sebuah university awam di Malaysia, bidang baru ini akan menjadi cabaran yang dirasakan satu nikmat dalam ujian terutama di dalam fasa pandemic/endemic covid-19.

Dr. Fitri Haris Buka Megaklinik Bersama Isteri Di Ampang

Bagi mereka yang mahukan mendapat rawatan di Megaklinik Zahran Ampang seperti full blood test, konsultasi, urine test, ear syringing, ultrasound, saringan covid-19, medical check-up dan dressing boleh menghubungi +60102600476 dan jangan lupa follow Instagram @megaklinikzahran_ampang bagi mengetahui pakej-pakej kesihatan terkini.

Dr. Fitri Haris Buka Megaklinik Bersama Isteri Di Ampang

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Onerepublic

OneRepublic To Headline MTV World Stage Hungary

Ibu Betty Banafe Meninggal Dunia

Ibu Betty Banafe Meninggal Dunia