in , ,

Doh Kyung Soo Asia Fan Concert Bloom in Malaysia Pada 17 Ogos Ini

Doh Kyungsoo yang dikasihi semua peminat K-pop akan mengadakan Konsert Peminat solo pertamanya BLOOM, pada 17 Ogos, di Axiata Arena Bukit Jalil.

Terdahulu, pada mesyuarat peminat ‘Doh Kyung Soo Birthday Party’ di Seoul dengan jayanya, penyanyi berbakat itu menyatakan ucapan Hari Lahirnya – “Tahun ini, saya akan melawat peminat lebih kerap.” 

Menepati janjinya, Doh Kyungsoo berkongsi berita jelajah konsert peminat Asia yang disahkan dengan gembira. Peminat sangat teruja terutamanya kerana ia merupakan jelajah solo pertamanya dalam tempoh 12 tahun sejak penampilan sulungnya, menjadikannya lebih bermakna.

Doh Kyung Soo Asia Fan Concert Bloom in Malaysia Pada 17 Ogos Ini

Sejak debut, Doh Kyungsoo sentiasa mendapat pujian atas nyanyian yang sangat baik. Kemunculan semulanya yang telah lama ditunggu-tunggu pada Mei ini dengan album mini ketiganya “Blossom”, selepas dikeluarkan, serta-merta mencapai puncak carta iTunes di 36 wilayah di seluruh dunia, membuktikan popularitinya yang mendalam. 

Tetapi ia bukan hanya album yang menawan hati dan minda; lagu tajuknya “Mars” juga melonjak ke tahap yang tidak pernah berlaku sebelum ini, mengungguli carta Lagu Teratas iTunes di 23 wilayah yang mengagumkan.

Doh Kyungsoo juga berkecimpung dalam bidang lakonan dan muncul dalam pelbagai rancangan, mempamerkan kepelbagaiannya sebagai seorang artis. 

Doh Kyung Soo Asia Fan Concert Bloom in Malaysia Pada 17 Ogos Ini

Filem terbarunya, “The Moon”, di mana dia bertindak sebagai angkasawan, telah memperolehnya beberapa Pencalonan Pelakon Lelaki Terbaik dalam pelbagai Anugerah ternama seperti Anugerah Filem Naga Biru dan Anugerah Grand Bell.

Dalam temu bual baru-baru ini, Doh Kyungsoo berkongsi – “Sehingga kini, saya sentiasa naik pangkat dengan [rakan EXO] saya, jadi saya tidak mempunyai banyak peluang untuk berdiri di atas pentas seorang diri. Semasa lawatan peminat ke Asia ini, saya akan menyanyikan beberapa lagu sendiri termasuk single baharu daripada EP baharu saya yang telah dikeluarkan awal Mei ini.   

Saya benar-benar gementar, tetapi saya juga sama teruja. Apabila saya melihat mata peminat saya di atas pentas, saya mendapat satu tan tenaga. Tenaga besar yang saya terima menjadi tenaga penggerak saya.”

Peminat Doh Kyungsoo, adakah anda berasa teruja seperti dia?   Tandai kalendar anda sekarang!

Jualan tiket awam rasmi akan bermula pada 28 Mei, Selasa, 12 malam melalui Harga Tiket: VIP (Duduk) RM928, Cat1 RM728, Cat2 RM648, dan Cat3 RM488, *tidak termasuk yuran tempahan RM4.

Doh Kyung Soo Asia Fan Concert Bloom in Malaysia Pada 17 Ogos Ini

Faedah Untuk Peminat: 

SEMUA pemegang tiket VIP berhak menghadiri Sesi PENGHANTARAN yang akan diadakan sejurus selepas tayangan pada 17 Ogos. Pas VIP Bertandatangan Eksklusif dan lanyard BLOOM Eksklusif akan diedarkan kepada semua pelanggan VIP pada hari pameran.

Akan ada pemberian 100 poster bertanda tangan kepada pemegang tiket bertuah dalam setiap kategori VIP, Cat 1, Cat 2, dan Cat 3. Dan juga Lima pemenang bertuah dari Cat 1, Cat 2 & Cat 3 akan berpeluang untuk menang polaroid eksklusif yang ditandatangani.

SEMUA pemenang untuk poster yang ditandatangani, polaroid yang ditandatangani akan dipilih melalui cabutan bertuah yang dijana sistem. Keputusan akan diumumkan di platform media sosial rasmi sekurang-kurangnya 5 hari sebelum tarikh tayangan.

Selain itu, SEMUA peserta konsert layak menerima DUA Kad Foto Boleh Dikumpul yang akan diimport khas dari Korea. Jangan lepaskan peluang!

Doh Kyung Soo Asia Fan Concert Bloom in Malaysia Pada 17 Ogos Ini

Butiran Konsert Peminat:

Tajuk acara: Doh Kyung Soo Asia Fan Concert Bloom in Malaysia

Tarikh Tayangan: 17 Ogos 2024

Masa Tayangan: 6:00PM

Tempat: Arena Axiata Bukit Jalil

Tiket dijual: 28 Mei 2024 (Selasa), 12PM

Harga Tiket: VIP RM928 (DUDUK), RM728, RM648, RM488

*Semua di atas tidak termasuk yuran tempahan RM4

Untuk butiran pembelian tiket, sila layari: https://my.bookmyshow.com/e/BLOOMD24 

🔹Anjuran: UnUsUaL Entertainment

🔹Disampaikan oleh: Syarikat SooSoo

🔹Dipromosikan oleh: HS Entertainment & Contents

🔹Pengurusan acara: Altus Prohouse

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lembaga Pelancongan Sarawak Lancar Program Destinasi Bersama PATA

Peraduan Menang Tiket Premiere & Merchandise BAD BOYS: RIDE OR DIE