in , ,

Diskaun Sehingga RM200 Untuk Galaxy A15 & Galaxy A25 5G Istimewa Buat Ibu

Jadikan Istimewa Setiap Hari Untuk Ibu: Diskaun Sehingga RM200 untuk Galaxy A15 dan Galaxy A25 5G 

Ibu sentiasa menjadi teman hebat anda, menyokong anda melalui suka dan duka. Kini, tiba masanya untuk menunjukkan penghargaan anda dengan memberikannya Galaxy A15/A25 5G. 

Dengan ibu menjadi “pembeli pintar” dalam keluarga, peranti yang dilengkapi dengan Samsung Wallet, menjadikan hadiah yang sesuai untuknya. Ibu boleh memperoleh Mata Samsung dengan setiap transaksi, menebusnya untuk baucar eksklusif. 

Selain itu, dia boleh memperoleh rebat sehingga RM720 setahun, menjadikan pembelian harian seperti barangan runcit, makan dan pengangkutan lebih bermanfaat.

Diskaun Sehingga RM200 Untuk Galaxy A15 & Galaxy A25 5G Istimewa Buat Ibu

Mempunyai peranti dengan bateri yang boleh dipercayai adalah penting, terutamanya apabila ia diperlukan untuk terus berhubung dan penggunaan setiap hari. Galaxy A15 dan Galaxy A25 5G dilengkapi dengan bateri berkapasiti 5,000mAh yang dicas semula dengan Pengecasan Super Pantas, memastikan Ibu boleh terus berhubung sepanjang hari tanpa bimbang tentang kehabisan bateri. 

Sama ada dia menyelaraskan aktiviti keluarga atau mengejar rakan-rakan, hayat bateri yang tahan lama adalah teman sejati. Kami juga bimbang tentang Ibu menghadapi ancaman dalam talian seperti virus atau penipuan. Nasib baik, Galaxy A15 dan Galaxy A25 5G menampilkan Samsung Knox, platform keselamatan teguh yang melindungi data sensitif daripada serangan berniat jahat. 

Ini bermakna Ibu boleh menyimpan maklumat penting dengan yakin, membuat pembayaran yang selamat dan menikmati ketenangan fikiran, menjadikan kami berasa lebih selamat mengetahui keselamatan Knox melindunginya.

Selain daripada ciri yang hebat, terdapat lebih banyak sebab untuk mempertimbangkan untuk menghadiahkan Galaxy A15/A25 5G kepada ibu anda. Dengan diskaun sehingga RM200, telefon pintar ini boleh didapati pada harga promosi bermula dari hanya RM899 dari sekarang hingga 31 Mei 2024. 

Selain itu, dengan membeli mana-mana peranti siri Galaxy A yang mengambil bahagian, anda boleh menyertai ‘Lebih Hebat, Lebih Menang!’ Peraduan Giveaway Galaxy A dan berpeluang memenangi hadiah hebat bernilai sehingga RM1,000,000. 

Tawaran luar biasa ini menambah nilai lebih kepada hadiah yang sudah mengagumkan, memastikan anda dan ibu anda boleh menikmati yang terbaik yang ditawarkan oleh Samsung.

Galaxy A15 and Galaxy A25 5GModelsRAM + StorageRRPPromotion PriceColours
Galaxy A25 5G8GB + 256GBRM1,299RM1,099Blue, Blue Black, Yellow
Galaxy A15 (LTE)8GB + 256GBRM999RM899Light Blue, Blue Black, Yellow

Untuk membeli Galaxy A15 (LTE), lawati:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a15-black-256gb-sm-a155fzkixme

Untuk membeli Galaxy A25 5G, lawati:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a25-5g-yellow-256gb-sm-a256ezyhxme

Untuk maklumat lanjut tentang Samsung Rewards, sila lawati:

https://www.samsung.com/my/rewards

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Shake Shack Buka Cawangan Pertama di The Exchange TRX Kuala Lumpur

Mengapa Mengajar Bahasa Baharu AI Bermula dengan Pengambilan Data