in , ,

Digelar Jual Durian Harga Yahudi, Mila Jirin Tampil Perjelaskan

Durian ni kalau mahal pun tak kisah la kalau isinya bermutu dan janji buah tu sedap.

Musim durian sudah tiba, pasti ramai mula meriks-risik sesiapa yang menjual durian bukan. Ramai yang mula menjual durian, tetapi biasalah, dalam membeli durian ni, pasti ada yang elok ada yang tidak.

Baru-baru ini timbul pula isu mengenai Mila Jirin yang juga merupakan penjual durian dimana ada yang mengatakan durian yang dijual sangat mahal dan dilabelkan sebagai Harga Yahudi.

Digelar Jual Durian Harga Yahudi, Mila Jirin Tampil Perjelaskan

Melihat kepada isu ini, Mila sendiri tampil memperjelaskan berkenaan harga durian yang dijualnya itu menerusi laman sosial instagramnya.

Mila menjelaskan bahawa dia membeli 8 tan durian dari kebun dan tidak semestinya 100% bagus dan elok. Malahan turut mengatakan dia mengopek buah durian dan memilih hanya durian yang elok sahaja akan dijual kepada pelanggan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Muhyiddin Yassin | 12

Sidang Khas Parlimen Mulai 26 Julai & Dewan Negara 3 0gos – Pejabat Perdana Menteri

Amar Baharin | 13

“Saya Bukan Antisosial” – Amar Baharin Guna Khemah Khas di Lokasi Pengambaran