in , ,

“Dia Curang Bukan Dengan Seorang, Tapi Dua Lelaki” – Suami Nadia Brian

Cerita mengenai pergolakan rumah tangga pelakon Nadia Brian dan suaminya, Muizz Nasruddin mula diperkatakan netizen apabila pasangan ini tidak lagi berkongsi gambar bersama di media sosial sejak Ogos lalu.

Terkini, memetik laporan BH Online pada Rabu, Muizz mengatakan dia mahu sedaya upaya menyelamatkan rumah tangganya meskipun sudah hampir tiga bulan tidak tinggal sebumbung dengan isterinya itu.

Nadia Brian

“Kami masih lagi pasangan suami isteri, cuma kami tidak tinggal sebumbung selama hampir tiga bulan.

“Saya tak pernah menghalau dia keluar dari rumah, malah, saya telah mengajaknya berkali-kali untuk kembali tinggal bersama saya, namun dia menolak dan tinggal di rumah ibunya.

“Saya cuba sedaya upaya untuk menyelamatkan rumah tangga, namun Nadia tidak memberi kerjasama,”

– Muizz

Dalam pada itu, Muizz turut mendakwa isterinya itu berlaku curang terhadapnya dan ia melibatkan dua orang lelaki.

“Nadia bukan berlaku curang dengan seorang, tetapi dua orang lelaki, saya ada bukti yang cukup dan saya berada di posisi yang benar,”

– Muizz

Imbas kembali, Muizz dan Nadia mendirikan rumah tangga pada 9 November tahun lalu di Magica Hall, Shah Alam selepas dua tahun berkenalan.

Sumber : BH Online

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tim Cook | 20

Apple Umum Tarikh Pelancaran iPhone 12 pada 14 Oktober dengan Slogan ‘Hi, Speed’

Covid 19 | 21

Bilakah Waktu Sesuai Untuk Pakai Penutup Hidung & Mulut