in

Datuk Siti Nurhaliza Akan Beranak Penghujung Tahun 2008?

Semakin lama, Datuk Siti Nurhaliza dihujani dengan pertanyaan peminat dan para media, bilakah Datuk Siti Nurhaliza akan melahirkan anak? Namun, sekian lama menanti, akhirnya Siti Nurhaliza akan melahirkan cahaya mata terbarunya pada penghujung tahun ini. Jangan terkejut, yang Budiey maksudkan… Datuk Siti Nurhaliza akan mengeluarkan album terbarunya. Memang ada niat Siti untuk mendapatkan anak, cuma mungkin tidak ada rezeki lagi.

Siti Lahirkan Cahaya Mata Akhir Tahun Ini
Setelah berehat seketika, Datuk Siti Nurhaliza akan mula merakamkan lagu di dalam studio pada bulan Jun atau Julai ini. Cahaya mata terbaru Siti, dijangka akan menemui peminat-peminatnya pada penghujung tahun 2008.

Album berentak etnik dan fusion kontemporari ini akan membariskan nama-nama besar dalam industri rakaman seperti Zubir Ali, Fauzi Marzuki, Zul Mahat, Abot, Radhi OAG dan beberapa orang lagi. Siti juga telah merakam sebuah lagu hasil dari komposer Indonesia, Katon Bagaskara untuk dimuatkan dalam albumnya.

Siti merancang untuk berduet dengan beberapa orang artis ternama dan turut mengundang Saida yang baru terkeluar dari Akademi Fantasia. Namun, beliau berharap agar mendapat kerjasama pihak Maestro dalam menyusun jadual Saida.

Berikut ini foto-foto Datuk Siti Nurhaliza yang tampil sederhana di Sesi Temubual bersama Media di PNB Darby Park siri kedua untuk tatapan korang.

siti nurhaliza

[tags]ct, sitizone, datuk siti nurhaliza, cahaya mata, tips mendapatkan anak, acoustic cover, artist, geek, hot and nerdy, kuala lumpur, live, malaysia, marie digby, marie digby phot, blogging, gliteratti, Idea, innit, malaysia, nuffnang, pajama party, remind your reader, singapore, subscribe, tips, traffic, myspace artist, nerd, new wing, one utama, rihanna, singer, songwriter, umbrella, youtube superstar, mandul, rawatan kemandulan, gambar bayi[/tags]

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Pelakon Nora Danish di Ulangtahun ke-2 TV9

Gambar Kahwin Wedding Rosma dan Khai Bersanding