in , ,

Betul Ke Datuk Siti Nurhaliza Akan Hamil Penghujung Tahun 2008?

Semakin lama, Datuk Siti Nurhaliza dihujani dengan pertanyaan peminat dan para media, bilakah Datuk Siti Nurhaliza akan hamil dan melahirkan anak?

Namun, sekian lama menanti, akhirnya Siti Nurhaliza akan melahirkan cahaya mata terbarunya pada penghujung tahun ini. Jangan terkejut, yang Budiey maksudkan… Datuk Siti Nurhaliza akan mengeluarkan album terbarunya. Memang ada niat Siti untuk mendapatkan anak, cuma mungkin tidak ada rezeki lagi.

Siti Nurhaliza

Siti Lahirkan Cahaya Mata Akhir Tahun Ini

Setelah berehat seketika, Datuk Siti Nurhaliza akan mula merakamkan lagu di dalam studio pada bulan Jun atau Julai ini. Cahaya mata terbaru Siti, dijangka akan menemui peminat-peminatnya pada penghujung tahun 2008.

Album berentak etnik dan fusion kontemporari ini akan membariskan nama-nama besar dalam industri rakaman seperti Zubir Ali, Fauzi Marzuki, Zul Mahat, Abot, Radhi OAG dan beberapa orang lagi. Siti juga telah merakam sebuah lagu hasil dari komposer Indonesia, Katon Bagaskara untuk dimuatkan dalam albumnya.

Siti merancang untuk berduet dengan beberapa orang artis ternama dan turut mengundang Saida yang baru terkeluar dari Akademi Fantasia. Namun, beliau berharap agar mendapat kerjasama pihak Maestro dalam menyusun jadual Saida.

Berikut ini foto-foto Datuk Siti Nurhaliza yang tampil sederhana di Sesi Temubual bersama Media di PNB Darby Park siri kedua untuk tatapan korang.

2442727910 C816507B99 | 4
2442726776 5Fbf5Ba5A2 | 5
2442729024 57897Bbbf8 O | 6

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Pelakon Nora Danish di Ulangtahun ke-2 TV9

Gambar Kahwin Wedding Rosma dan Khai Bersanding