in ,

Datuk Aznil Nawawi Dilantik Ikon Cinta Malaysia LHDN

Aznil

Berita baik yang ingin Budiey kongsikan di hari Isnin permulaan minggu yang indah ini, adalah berita tentang selebriti terkenal Datuk Aznil bin Haji Nawawi telah dilantik menjadi Ikon Cinta Malaysia LHDN (Lembaga Hasil Dalam Negeri).

Tahniah Budiey ucapkan buat pengacara terkenal ini. Satu lagi sejarah terlakar dalam profile Pak Nil selepas tak sampai seminggu beliau pulang dari Los Angeles untuk menemubual selebriti Hollywood di karpet merah Anugerah Oscars. Mungkin lepas ini, bila teringatkan Pak Nil je, kita akan ingat tentang cukai pendapat, haaa, mungkinlepas kita akan takut bila jampa Pak Nil, takut nanti Pak Nil sergah, cukai pendapatan korang dah bayar ke belum ni?

Namun, apa pun, perlantikan ini adalah untuk menyemarakkan lagi rasa cinta pada tanah air tercinta ini seperti mana yang disiarkan oleh Pak Nil di Facebook dan Instagram miliknya. Congrats Pak Nil.

Gambar kredit: Instagram Pak Nil

Datuk Aznil Nawawi Dilantik Ikon Cinta Malaysia LHDN

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Hanis Zalikha Kini Sudah Bertudung Hijab

Heliza Helmi Kini Sudah Temui CINTA HIGH CLASS