in , ,

Menanti Kelahiran Anak Kedua, Dato’ Sri Siti Nurhaliza Perkenal Vantage Siti Series 2021

Lama betul tak menonton persembahan secara langsung daripada Dato Sri Siti Nurhaliza. Adakah anda juga rindu untuk menonton konsert atau pertunjukan langsung semasa wabak COVID-19 yang masih membelenggu kita?

Budiey tahu korang pun rasa rindu nak layan konsert, kerana Budiey pun rasa macam tu juga. Dan jika anda peminat Tokti, menonton secara maya persembahan sebenarnya adalah menjadi satu norma baru sekarang. Tetapi bagaimana agaknya jika anda boleh menyanyikan Tokti dari dapur anda sendiri?

Menyusuli kejayaan koleksi produk eksklusif Vantage bersama Dato’ Sri Siti Nurhaliza pada tahun-tahun yang lalu, kini penghibur kesayangan ramai kembali dengan ‘Vantage Siti Series 2021’. Koleksi ini menawarkan set peralatan memasak, set pinggan mangkuk, kuali bersaiz jumbo dan alat mesin penggorengan udara atau ‘air fryer’ beserta periuk bertekanan tinggi 2 dalam 1 yang pertama di Malaysia.

Produk eksklusif yang diberi nama Vantage Siti Series 2021 itu bakal dilancarkan mulai 7 Mac ini.

Kesemua produk di dalam siri eksklusif ini akan memperlihatkan tandatangan istimewa Dato’ Sri Siti Nurhaliza di permukaan luarnya dan mana-mana pelanggan yang membuat pembelian set-set eksklusif ini akan menerima hadiah percuma dari Go Shop.

2. Vantage Siti Series 2021

Para pelanggan boleh menikmati potongan RM38 sehingga 14 Mac 2021 dengan pembelian minima RM380 apabila menggunakan kod STRONG38.

1. Program Siaran Langsung Di Go Shop 7 Mac

Jangan lupa untuk menonton Istana Impian Siti (bersama Dato’ Sri Siti Nurhaliza, menampilkan ‘Vantage Siti Series 2021’)

  • Tarikh: 7 Mac 2021
  • Masa: 9 pagi– 12 tengah hari
  • Saluran: Go Shop RUUMA (CH118) | Astro RIA HD (CH104)

Layari Go Shop melalui www.goshop.com.my dan muat turun aplikasi Go Shop dari Google Play dan App Store.

“Saya cukup berbesar hati apabila sekali lagi diberi peluang untuk berkolaborasi bersama Vantage dalam melancarkan set produk eksklusif khas untuk Go Shop dan berkongsi manfaat memasak dengan lebih mudah dan sihat dengan rakyat Malaysia. Sejujurnya, saya cukup teruja apabila memasak dengan menggunakan peralatan Vantage kerana produk ini menawarkan kualiti terbaik yang mana secara tidak langsung memudahkan saya untuk menyediakan masakan yang mudah, sedap dan pada masa yang sama berkhasiat untuk keluarga saya. Tambahan pula, set pinggan mangkuk Vantage juga direka indah dan membuat pengalaman makan saya pada bila-bila masa lebih seronok. Dengan Vantage, Barulah Ada Gaya!”

– Dato’ Sri Siti Nurhaliza

Para peminat Dato’ Sri Siti Nurlaiza, jangan ketinggalan untuk menyaksikan Progam Siaran Langsung Istimewa tiga jam di Go Shop iaitu Istana Impian Siti (bersama Dato’ Sri Siti Nurhaliza, menampilkan ‘Vantage Siti Series 2021’) pada 7 Mac 2021, jam 9 pagi– 12 tengah hari di saluran: Go Shop RUUMA (CH118) dan Astro RIA HD (CH104).

Koleksi Lengkap Vantage Siti Series 2021

3.Vantage Smart Pro 6.5L Airfryer _ Pressure Cooker

Vantage Siti Smart Pro 6.5L Air Fryer & Pressure Cooker (RM899)

Set perkakas memasak yang hadir dengan fungsi 2 dalam 1 ini membolehkan anda memasak pada kadar bertekanan tinggi namun nutrisi dan rasa makanan tersebut kekal segar, atau anda juga boleh memilih untuk menggunakan set mesin penggorengan udara atau ‘air fryer’ untuk memasak dengan menggunakan minyak yang sedikit.

Hadir dengan 12 fungsi memasak, dan 2 ‘Jingles’ eksklusif dari Dato’ Sri Siti Nurhaliza.

4. Vantage Siti Series 44Cm Jumbo Wok

Vantage Siti Series 44cm Jumbo Wok (RM299)

Kuali bersaiz besar yang memiliki permukaan yang mudah untuk dibersihkan, sesuai untuk dapur gas, periuk seramik dan halogen.

5. Vantage Siti Series 3 In 1 Ih Casserole Set

Vantage Siti Series 3 in 1 IH Casserole Set (RM369)

Boleh didapati dalam rekabentuk yang menakjubkan dan memiliki 8 lapisan salutan yang tidak melekat. Sesuai digunakan oleh apa jua jenis dapur memasak termasuklah periuk aruhan (induction cooker).

Vantage Siti Roseberry 20pcs Dinnerware Set (RM389)

Set Pinggan Mangkuk Vantage Siti Roseberry

Set porselin yang bewarna ultra-putih dengan rekabentuk roseberry saduran emas. Sesuai dijadikan bahan koleksi atau hadiah. Boleh didapati dalam bentuk set peralatan makan, set teko dan set kendi (jug).

Layari Go Shop dan dapatkan ‘VANTAGE SITI SERIES 2021’ melalui www.goshop.com.my dan muat turun aplikasi Go Shop dari Google Play dan App Store.

8. Vantage Siti Roseberry 8Pcs Jug Set

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Rose Blackpink | 13

Giliran Rose BLACKPINK Mahu Lancar Single Solo, Apa Kata YG Entertainment

Firdaus Rahmat | 14

Selepas AKU RAYU, Firdaus Rahmat Lancar Single SENTIASA Lagu Tema Projek Anchor SPM