in , ,

Dapatkan HUAWEI Freebuds SE & HUAWEI Band 7 Hanya RM169!

HUAWEI mempunyai Earbud Wayarles dan Band Kecergasan Nilai Terbaik untuk anda!

Dapatkan HUAWEI FreeBuds SE dan HUAWEI Band 7 dengan hanya RM16.90 sekarang sebelum promosi tamat!

Dengar Muzik Tidak Seperti Sebelum ini dengan HUAWEI Freebuds SE HUAWEI 

FreeBuds SE ialah Bluetooth True Wireless Stereo (TWS) fon telinga terbaharu dengan kualiti audio yang sangat baik dengan pengalaman pintar dan dilengkapi dengan keselesaan kesesuaian ergonomik untuk memastikan pengalaman mendengar yang selesa selama berjam-jam. Ia terkenal dengan kualiti bunyi yang hebat dan hayat bateri yang tahan lama.

Dapatkan Huawei Freebuds Se &Amp; Huawei Band 7 Hanya Rm169!

Dengan reka bentuk yang padat dan ringan (5 gram setiap fon telinga), FreeBuds SE disertakan tiga petua silikon bersaiz berbeza dan caj pada kotak kargo berbentuk pil. Setiap fon telinga mempunyai Bateri 37 mAh, dan kotak pengecasan termasuk 410 mAh tambahan. Dengan sekali caj mungkin untuk mendengar sehingga 6 jam muzik yang akan menjadi sehingga 24 jam muzik dengan bantuan kesnya. 

Seperti kebanyakan fon telinga wayarles, HUAWEI FreeBuds SE mempunyai kawalan sentuh yang anda berinteraksi dengan menekan batang. 

Anda boleh ketik dua kali untuk menjeda dan menyambung semula memainkan muzik anda dan anda juga boleh menggunakan gerak isyarat yang sama untuk menjawab dan menutup panggilan. 

Anda juga mempunyai pilihan untuk dayakan keupayaan untuk menukar trek dan mengaktifkan pembantu suara telefon anda. 

Data datang daripada ujian makmal HUAWEI. Masa hayat bateri adalah dengan tahap volum sederhana, format pengekodan ACC digunakan untuk muzik. Hayat bateri sebenar mungkin berbeza disebabkan oleh tahap kelantangan yang berbeza, sumber audio, faktor persekitaran, keadaan penggunaan, dan faktor lain.

Anda boleh menyesuaikan kawalan leret dalam Aplikasi HUAWEI AI Life. Fungsi sebenar tertakluk kepada paparan antara muka.

*Tertakluk kepada terma dan syarat. Tertakluk kepada ketersediaan dan sementara stok masih ada.

Tersedia dalam dua pilihan warna, HUAWEI FreeBuds SE didatangkan dalam Biru Turquoise dan Putih Mutiara, diilhamkan oleh awan berbulu tanpa berat di langit.

Band Kecergasan Pintar Paling Nipis, Band HUAWEI 7

HUAWEI Band 7 ialah jalur paling nipis jenama setakat ini yang padat dengan paparan besar dan ciri pemantauan kesihatan yang menyeluruh. 

Didatangkan dengan berat hanya 16g (dengan tali), dan berukuran 9.99mm ketebalan, pengguna hampir tidak dapat merasakan peranti apabila mereka memakainya untuk tidur, bekerja atau bersenam. 

Ia adalah teman yang berdedikasi, direka untuk mencipta senaman 24/7 dan peningkatan kesihatan pengalaman, untuk membantu pengguna menemui cara baharu untuk menjalani gaya hidup sihat dan aktif! 

Tersedia dalam warna Graphite Black, Nebula Pink, Wilderness Green dan Flaming Red untuk dipadankan gaya dan pakaian pengguna. Warna telah dilaraskan dengan tepat agar sepadan dengan gentian kaca badan jam tangan polimer bertetulang, bersama-sama dengan lapisan tekstur logam halus untuk menawarkan reka bentuk muda.

Harga dan Promosi

Ingin mendapatkan HUAWEI FreeBuds SE baharu pada hanya RM169* (RRP:RM199)? Ini adalah apa yang anda boleh buat:

1. Buat pesanan dengan bayaran RM16.90 semasa tempoh pra-jualan (dari 25 Jun hingga 7 Julai)*

2. Lengkapkan baki bayaran RM152.10 pada 7 Julai 2022 untuk membawa pulang

produk pada harga diskaun.

Pengguna juga boleh mendapatkan HUAWEI Band 7 baharu pada harga istimewa RM169* (RRP:RM219) dengan langkah mudah di bawah:

1. Buat pesanan dengan bayaran RM16.90 semasa tempoh pra-jualan (dari 25 Jun hingga 7 Julai)*

2. Lengkapkan baki bayaran RM152.1 pada 7 Julai 2022 untuk membawa pulang

produk pada harga diskaun.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Nickelodeon

Nickelodeon Celebrates Spongebob’s Birthday With A Bikini Bottom Bash

Benzooloo

Benzooloo, Areen & Dan.El Suntik Mesej Pendirian Hidup Dalam SOLID