in , ,

Dalia Farhana Lancar Single Berjudul CURANG Dengan Rentak Yang Segar

Penyanyi dan penulis lagu berbakat, Dalia Farhana, dengan bangganya mengumumkan pelancaran single terbaharunya yang berjudul “Curang”.

Lagu yang santai dihasilkan dengan penuh emosi dan kejujuran, menggambarkan segalanya tentang perihal dan mengenai keadaan situasi kecurangan dalam hubungan percintaan.

Curang adalah sebuah karya yang mendalam, menampilkan lirik yang kuat dan melodi yang menggugah perasaan. Melalui lagu ini, Dalia Farhana menceritakan sebuah kisah yang menyentuh tentang kekecewaan dan penderitaan apabila cinta yang diberikan dengan sepenuh hati tidak dihargai dan dikhianati. 

Dalia Farhana Lancar Single Terbaharu Berjudul CURANG

Lagu ini menggambarkan perjalanan emosi yang dilalui oleh seseorang yang telah dikhianati oleh pasangannya, dari rasa sakit hati hingga keputusan tegas untuk melepaskan hubungan yang tidak lagi sihat.

Single “Curang” dihasilkan dengan kolaborasi bersama beberapa nama dalam industri muzik tempatan iaitu Amir Firdaus dan Adib Hamdi, yang membantu menyuntikkan elemen-elemen segar dalam susunan lirik dan muzik lagu ini. Lagu ini menggabungkan genre pop dengan sentuhan balada yang emosional, memastikan ia dapat menyentuh hati pendengar dari pelbagai latar belakang.

Dalia Farhana Lancar Single Terbaharu Berjudul CURANG

Pelancaran “Curang” diiringi dengan video muzik yang memaparkan naratif visual yang mendalam, menggambarkan kisah dalam lirik lagu tersebut. Video muzik ini akan disiarkan serentak di platform digital rasmi Dalia Farhana, termasuk YouTube, pada tarikh pelancaran.

Dalia Farhana Lancar Single Terbaharu Berjudul CURANG

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Miss CosmoWorld Lancar Inisiatif Global Promosi Warisan Budaya Malaysia

Capai 15 Tahun Dengan Jaya, Eskayvie Bantu Peniaga Raih Pendapatan