in , ,

Daftar Galaxy Unpacked 2024 & Buka Kunci Ganjaran & Terima Kejutan

Memandangkan kami menghampiri dua minggu terakhir sebelum acara Galaxy Unpacked, bersiaplah untuk memasuki dunia yang penuh dengan kemungkinan tanpa had dengan inovasi Galaxy terkini.

Sediakan diri anda untuk perubahan revolusioner yang akan mentakrifkan semula pengalaman mudah alih anda, membentuk semula gaya hidup, sambungan dan ekspresi diri anda melalui kemajuan AI.

Daftar minat anda sekarang sehingga 9 Julai 2024 untuk berpeluang memenangi hadiah misteri harian dengan mengikuti langkah mudah di bawah:

Daftar Galaxy Unpacked 2024 & Buka Kunci Ganjaran Luar Biasa & Kejutan Harian

Langkah 1: Daftar minat anda untuk Peranti Galaxy Seterusnya dengan mengklik pada pautan ini (https://www.samsung.com/my/unpacked/).

Langkah 2: Jawab empat (4) soalan tinjauan dalam Tempoh Peraduan dan anda akan layak untuk menyertai dan berpeluang memenangi hadiah misteri.

Selain itu, anda juga akan mendapat e-baucar eksklusif sehingga RM500 untuk Galaxy seterusnya.

Jangan lupa untuk menonton Galaxy Unpacked secara langsung di YouTube, Laman Web Rasmi, Facebook dan Bilik Berita Samsung Malaysia pada 09:00PM (Waktu Malaysia), 10 Julai 2024 sambil kami mendedahkan inovasi Galaxy yang akan membentuk masa depan mudah alih.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Para Tetamu Dinasihatkan Untuk Daftar Masuk Kendiri Sehingga 14 Hari 

DOLLA Lancar Single Here4U Tanpa Syasya, Surat Terbuka Buat Peminat Setia iDOLLAs