in ,

Konsert Bollywood Terbesar Da-Bangg The Tour 2017 Salman Khan Malaysia

Konsert Bollywood terbesar Da-Bangg The Tour 2017 Salman Khan Malaysia akan berlangsung pd 14th April 2017 di the Mines Convention Centre. Konsert ini bakal menghimpun peminat Bollywood dari seluruh Asia kerana ramai artis Bollywood akan tampil buat persembahan. Antaranya, Prabhu Deva, Tamannaah, Bipasha Basu, Badshaah, Manish Paul and Daisy Shah, and is supported by Malaysia Major Events and Tourism Malaysia.

Satu sidang media akan berlangsung bagi mengumumkan konsert ini. Sidang media akan dihadiri oleh Dato Siti Nurhaliza (Da Bang Tour Brand Ambassador), Dato Seri Mohamed Nazri Aziz (Minister of Tourism), Datuk Zulkefli Hj Sharif (CEO of Myceb), Tony Nagamaiah (GM of Myceb) and Dato Jasber Singh (GHC Director).

Konsert ini dianjurkan oleh GHC Solutions Sdn Bhd dan mendapat sokongan dari ramai penaja lain.

Da Bangg

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Senarai Penuh Pemenang NICKELODEON’S 2017 KIDS’ CHOICE AWARDS

Filem BEAUTY AND THE BEAST Lulus Tayangan di Malaysia Tapi Dengan Sedikit Potongan