in ,

Bintang Media Sosial Pilih Teh Organik ClenxTea

Memang ramai yang menghadapi masalah berat badan dan perut buncit. Malah ramai juga yang mahu mendapatkan bentuk badan yang ideal tetapi masih enggan meninggalkan habit makan yang keterlaluan.

Tapi bagaimana? Sesuatu yang bernilai tidak akan berlaku dalam sekelip mata, apatah lagi jika tiada usaha.

Pemilihan produk makanan yang berasaskan bahan organik dan selamat adalah pilihan yang cukup popular etika ini.

Untuk itu, sudah ramai yang mengakui keberkesanan Natural ClenxTea sebagai pilihan terbaik bagi menyaktoksin dan membersihkan usus mengguanakan bahan organik semulajadi.

Siapa juga anda. Apa juga latar belakang anda. Produk organik yang sudah sekian lama berada di pasaran ini menepati keperluan bagi anda yang mahu tampak langsing.

Lihat saja 2 wajah popular di laman sosial, Khainina Khalil dan Harris Annuar yang turut menggunakan produk organik ini dalam kehidupan seharian mereka.

Khainina yang merupakan ‘beauty influencer’ telah mengamalkan Natural ClenxTea sejak empat tahun lalu yang kini menjadi rutinnya saban hari sebagai petua kecantikan dan bentuk badan yang langsing.

Tidak ketinggalan juga bintang fizkal hebat Wan Ali Syafiq; bintang viral Nizam Rahman dan bintang gaya hidup, Eika Azam yang turut mengamalkan pengambilan Natural ClenxTea sebagai minuman kesihatan untuk sentiasa memiliki fizikal yang tip top.

Natural Clenx Tea adalah teh detoksifikasi dan pelangsingan badan brkualiti tinggi yang dibuat daripada 100% the hijau organik semulajadi dan herba.

Produk berkualiti ini tidak mengandungi sebarang laksatif, gula tambahan dan tiada kesan sampingan.

Produk ini telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan boleh diminum dengan selamat.

Produk ini juga telah diiktiraf Halal oleh JAKIM dan proses pengilangnya memenuhi segala piawaian proses pengeluaran GMP antarabangsa.

Natural ClenxTea boleh didapati di kebanyakan fasmasi seluruh negara terutama sekali di Guardian, Watson dan Caring Pharmacy.

Manfaat Utama
– Mengurangkan berat badan atau mengekalkan bentuk badan yang ideal.
– Menggalakkan proses perkumuhan dan melegakan sembeli.
– Meningkatkan keupayaan organ-organ detoksofikasi.
– Menguatkan system imunisasi.

Keunikan
– Hanya minum 1 uncang the sehari
– Kandungan yang organic dan semulajadi
– Tidak menyebabkan cirit-birit.
– Diet tidak diperlukan.

Cadangan untuk mendapatkan hasil terbaik:
– Ambil satu uncang selepas makan malam setiap hari untuk detoksifikasi dan mengekalkan bentuk badan yang ramping.
– Ambil 2 uncang selepas makan tengahari dan makan malam setiap hari bagi yang mengalami masalah sembelit yang serius atau berat badan yang berlebihan.

Info:

Facebook Page: NH Natural ClenxTea
Instagram: @nhnaturalclenxtea
Hotline: 1300-88-2993
Lokasi: Semua farmasi Guardian, Watson dan Caring Pharmacy.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Wanna One Kasi Gegar di Konsert Wanna One World Tour

Promosi Harga Tambang AirAsia Serendah RM0.10?