in

Cecair Pencuci Pinggan Mangkuk ZIP Terbaru

Ayuh berikan dirimu belaian manja yang sempurna. ZIP meraikan suri rumah moden di dalam inovasi produk terbarunya, rangkaian pencuci pinggan mangkuk ZIP diperkaya dengan manfaat E-Moist di dalam sebuah majlis pelancaran media bertemakan cabaran kulinari.

“Sebagai sebuah jenama yang dipercayai oleh suri rumah di Malaysia, kami ingin mengambil peluang ini untuk mengucapkan terima kasih di atas kasih sayang dan belaian sempurna dalam memberikan seri didalam setiap sajian dan memastikan dapur sentiasa bersih dan berkilau. Pada hari ini, kami ingin mempersembahkan sebuah hadiah istimewa yang akan membelai tangan disaat anda mencuci pinggan mangkuk. Rangkaian cecair pencuci pinggak mangkuk ZIP terbaru bukan sahaja handal pada kotoran degil, ia juga membelai tangan anda. Kualiti-kualiti pengalaman jenama ini adalah definisi komitmen kami di Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd dalam menghasilkan inovasi produk terbaru kami.” jelas Mr Francis Ng, Pengurus Kanan Pemasaran Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd.

[pullquote]Memperkenalkan cecair pencuci pinggan mangkuk ZIP terbaru. Melindungi tangan selembut sutera! Memberikan kilauan didalam setiap cucian! ZIP meraikan suri rumah moden dengan Inovasi produk dengan formulasi E-Moist yang membersih dan memelihara[/pullquote]

Rangkaian terbaru cecair pencuci pinggan mangkuk ZIP ini menarik perhatian suri rumah moden dengan reka bentuk bungkusan produk ergonomik dan terkini yang memberikan cengkaman yang lebih kuat dan selsea serta penutup yang direka khas bagi mengurangkan titisan dan pembaziran.

Pada majlis tersebut, Dr Abrizah Ousman seorang pakar dermatologi telah diundang untuk berkongsi kepakaran beliau bersama para media tentang struktur dan keperluan kulit, khususnya pada bahagian tangan. Beliau juga turut berkongsi tentang manfaat Vitamin E buat kulit yang juga diperkaya di dalam cecair pencuci pinggan mangkuk ZIP. ZIP bukan sahaja handal menanggalkan kotoran pada pinggan mangkuk ia adalah teman yang dipercayai dalam memberikan tangan anda lembapan yang diperlukan pada setiap sesi mencuci pinggan mangkuk.

“Vitamin E terkenal dengan kepelbagaian manfaat kesihatan dan kecantikannya seperti anti oksidan, mempercepatkan pembentukan sel serta bahan pelembapnya yang efektif untuk kulit.

Para wanita juga bukan sahaja dapat memberikan manfaat Vitamin E kepada kulit mereka melalui aplikasi topikal sahaja malah ia juga boleh didapati didalam cecair pencuci pinggan mangkuk anda” Dr Abrizah Ousman, menjelaskan dengan lebih lanjut tentang manfaat Vitamin E kepada kulit. Beliau juga menyarankan para suri rumah untuk memilih produk kelengkapan rumah yang bukan sahaja mampu menanggalkan kotoran degil tetapi diperkaya dengan manfaat seperti ini sekaligus memberikan anda pengalaman produk yang bukan sahaja selamat malah lembapan buat kulit tangan anda.

Rangkaian terbaru cecair pencuci pinggan mangkuk yang menarik itu telah diperkenalkan di dalam cabaran dapur ZIP. Para media yang hadir telah berpeluang merasakan pengalaman pertama manfaat melindung dan pelembap kulit tangan cecair pencuci pinggan mangkuk ZIP ini dengan mempamerkan kehebatan kulinari mereka dengan cabaran kreatif menghias serta mempersembahkan pemanis mulut yang bukan sahaja menarik malah di stesen memasak dan pinggan mangkuk yang bersih dengan menggunakan cecair pencuci pinggan mangkuk ZIP.

Menjadi pelengkap kepada setiap suri rumah moden, cecair pencuci pinggan mangkuk ZIP terbaru ini hadir dengan tiga variasi haruman yang menyegarkan. Sama ada ia Lemon Verbana, Lime atau Ginger Tea ia semestinya hebat menanggalkan kotoran degil serta melindungi tangan anda dengan memberikan lembapan yang diperlukan. Rangkaian terbaru cecair pencuci pinggan mangkuk ZIP ini boleh didapati disemua pasaraya hyper dan pasaraya utama pada harga RM 4.10 bagi 900 ml.

The all new_ZIP dishwashing liquid - L to R - Lemon Verbana, Ginger Tea and Lime (Custom)

Speech by Mr Francis Ng_General Manager Marketing Lam Soon Edible Oils (Custom)

Dr Abrizah highlight the benefits of Vitamin E and choosing safe dishwashing liquid (Custom)

L to R - Mr Francis Ng - General Manager Marketing Lam Soon, Ms Leong Mei Hwa, ZIP product manager (Custom)

The all new ZIP introduced in a ZIP kitchen challenge (Custom)

Chef Collin demonstrate how to make the 3 ZIP inspired desserts (Custom)

Mr Francis Ng  and Ms Leong Mei Hwa Join hte media for the ZIP kitchen challenge (Custom)

The ZIP Kitchen challenge  team (Custom)

The ZIP kitchen Challenge winner with their creative desserts and ZIP squeaky clean working station (Custom)

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Carmen Soo Dalam Oh My English Musim Ketiga

Siti Nordiana Bakal Meriahkan Program Rio To Malaysia di Hulu Selangor