in

Casa Impian Musim Baru di TV3

Casa Impian terbitan TV3 kini memasuki musim kedua dan akan membawakan konsep, pengacara baru dan idea yang lebih kreatif lagi. Casa Impian juga telah menukar waktu siarannya dan akan ke udara setiap hari Ahad, bermula 6 Julai 2008, jam 12.00 tengahari.

Selain konsep hiasan yang lebih moden dan penampilan artis-artis jemputan untuk Casa Impian musim baru ini, banyak juga elemen-elemen kejutan akan menemui penonton. Pencarian peserta telahpun dijalankan berdasarkan penyertaan yang dihantar melalui laman web dan ujibakat yang telah diadakan pada bulan April yang lalu.

Siapakah pengacara baru Casa Impian? Lelaki atau perempuan? Segalanya terjawab pada 2 Julai ini. Adakah pemilik tangan ini yang akan jadi hosnya? Mmm, trivia kita hari ini, milik siapakah tangan ini? Klunya, senang sahaja… dia baru sahaja putus cinta.

2607112419 Eef57C1421 | 3

[tags]casa impian, how to participate, tv3 casa, impian drama, hos casa impian, faizal ismail, rumah cantik, tips dekorasi[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Trip ke Lokasi Pengambaran Filem Estet Arahan Mamat Khalid

SUMMER LIVE CONCERT 2008