in , ,

Cara Yang Betul Untuk Menjaga Kesihatan Rambut Dengan Mini Hair Care

Mini Haircare, Perniagaan Rambut Berjaya yang Membolehkan Semua Mendapatkan Mahkota Indah!

Mini Haircare, sebuah syarikat penjagaan rambut lestari yang diasaskan dan dipimpin oleh wanita, dengan bangganya mengumumkan kejayaannya sebagai perniagaan yang berkembang pesat.

Syarikat ini diasaskan pada tahun 2020 oleh Padmini Karunakaran, seorang usahawan yang bersemangat untuk mencipta rangkaian penjagaan rambut yang baik untuk semua.

Produk Mini Haircare adalah bebas bahan kimia, tidak menjalani ujian kekejaman terhadap haiwan, dan vegan, serta diperbuat daripada bahan semulajadi.

TEMUBUAL PODCAST BERSAMA PADMINI HAIR CARE
Budiey sempat menemubual pengasas produk Mini Hair Care dan berpeluang untuk mencuba semua produk penjagaan rambut ini. Ternyata, masalah gatal kulit kepala beransur hilang sekarang ini. 

Syarikat ini menawarkan pelbagai produk, termasuk syampu, kondisioner, serum gayaan, dan rawatan, yang kesemuanya dijamin memberikan hasil yang memuaskan.

“Saya sangat gembira untuk mengumumkan bahawa Mini Haircare telah mencapai tonggak sejuta Ringgit Malaysia,”

“Ini adalah satu impian yang menjadi kenyataan bagi saya, dan ianya adalah bukti kepada usaha gigih pasukan kami dan sokongan pelanggan kami.”

“Saya ingin mencipta rangkaian penjagaan rambut yang berkesan, berbaloi dengan harga, dan lestari,”

“Saya ingin mencipta produk yang membantu orang mencapai matlamat rambut mereka tanpa merosakkan rambut atau bumi.”

– Padmini Karunakaran, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Mini Haircare.

Budiey sempat menemubual pengasas produk Mini Hair Care dan berpeluang untuk mencuba semua produk penjagaan rambut ini. Ternyata, masalah gatal kulit kepala beransur hilang sekarang ini. 

Produk Mini Haircare dibuat dengan bahan semulajadi berkualiti tinggi yang telah diuji secara klinikal untuk kesan yang berkesan.

Mini Haircare adalah syarikat yang berkembang pesat dengan pelanggan dari seluruh dunia, dan produknya dijual dalam talian dan melalui pengedar-pengedar serantau yang dipilih.

“Kami sangat gembira dengan pertumbuhan Mini Haircare dan bersyukur atas sokongan pelanggan kami, dan kami berazam untuk terus menyediakan produk penjagaan rambut yang terbaik kepada mereka,”

– Padmini Karunakaran, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Mini Haircare.
PADMINI
Produk Mini Haircare adalah bebas bahan kimia dan diperbuat daripada bahan semulajadi. Ianya terdiri dari produk syampu, hair oil, serum rambut, dan hair mask, yang kesemuanya dijamin memberikan hasil yang memuaskan.

Untuk maklumat lanjut sila layari: https://www.instagram.com/minihaircare.my/ dan https://www.tiktok.com/@padmini.karunakaran

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gara-gara FYP Trending di TikTok, lagu Drama Band Kembali Tular

Konflik Palestin-Israel, MTV EMA 2023 di Paris Terpaksa Dibatalkan