Cara untuk Langsing, Kurus dan Sihat di Hari Raya

Tinggal beberapa minggu lagi, kita akan berpuasa. Dah dekat dah ni, rasanya tak sampai 2 minggu kan? Alhamdulilah. Dah ready ke belum ni? Kepada kawan-kawan dan pembaca wanita khususnya yang tertinggal puasa tu dah ganti ke belum? Sesiapa yang dah habis ganti, baguslah. Tahniah diucapkan.

Selepas berpuasa sebulan, kita akan menyambut hari raya Aidilfitri. Walaupun lambat lagi, tapi ada yang masih merungut tentang berat badan yang semakin bertambah. Asyik tension sebab berat badan susah nak turun walaupun dah ikat perut. Lepas tu, balik kampung, ramai yang tegur kata, dah gemuk. Jahatnya mulut mengata orang. Ada sesetengah orang, berat jadi bertambah dalam bulan puasa. Tak naik apanya, bila berbuka tak ingat dunia. Serba serbi nak telan.

Apa-apa pun, usaha perlu diteruskan juga untuk tampil langsing dan kurus agar hari raya ini bertambah ceria dan bermakna. Selain telan suppliment, kena juga jaga cara pemakanan. Barulah boleh pakai baju yang cantik-cantik. Selain mahu tampil cantik, badan pun akan jadi sihat. Kurangkan ambil gula dan nasi.

Cakap pasal sihat dan slim ni, Budiey rasa, ramai yang dah tahu tentang SIY – Slim It Yourself! Antara banyak cara, rasanya cara nak cepat kurus, boleh cuba produk ini.

Budiey BlogBudiey juga ada dengar respon yang positif dari pembaca yang menggunakan produk ini. Alhamdulilah, ramai dah merasai keberkesanannya. Dengan satu kotak SIY sahaja, kita boleh turun sehingga 2 hingga 8 kg dalam masa 10 hari.

Cara pengambilannya juga mudah, cuma sebotol (siang botol merah) selepas sarapan pagi dan sebotol lagi (siang malam botol hitam) sebelum tidur.

Dengan SIY juga anda tidak perlu berlapar, anda boleh makan seperti biasa, cuma anda perlu jaga apa yang anda makan. SIY tidak perlu dibancuh dan telah disediakan dalam botol yang sedia untuk diminum, cara ini amat mudah dan tida menyusahkan anda. malah sekiranya anda sentiasa sibuk, anda boleh simpan dalam hand bag ajer.

SIY boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan, cuma tidak boleh diambil oleh mereka yang mengidap penyakit kronik yang mengandung, menyusukan anak dan berumur 15 tahun kebawah. Sepanjang pengambilan siy anda akan merasa dahaga, oleh itu pengambilan air sebanyak 3 liter sehari diwajibkan, bukan apa air sangat diperlukan oleh badan untuk memudahkan pengaliran darah, jadi adanya air maka mudahlah proses siy membakar lemak dapat dijalankan.

Anda boleh guna kad kredit melalui pembelian online di www.langsingdengansiy.com

Ini dia testimoni pengamal produk Langsing SIY:

4496696677 3383Ff318A O | 4

Sebelum dan Selepas

4496696259 91Bfb82613 O | 5

Berkesan!

Nak tahu pengedar berdekatan dengan anda? Sila klik SINI.

4341552391 B88727F034 | 6

JOM JADI PENGEDAR SIY!
TINGKATKAN PENDAPATAN SAMBILAN ANDA!

Kepada pembaca yang dah ambil produk SIY, Budiey ingin berpesan supaya anda pastikan anda membeli dengan pengedar yang sah. Ini untuk menjamin kepentingan pembelian anda.

Namun, Budiey tahu ada pembaca sukar sekali mendapatkan produk SIY. Oleh kerana itu, SIY kini memerlukan lebih ramai pengedar. Buat masa ini SIY boleh ditempah dan terus dihantar ke seluruh Lembah Klang, tidak kira di pejabat atau di rumah anda, anda hanya perlu membayar ketika produk sampai di tangan anda.

Berminat untuk menjadi pengedar?

Sila hubungi:
Mas – 016-6224506
Adi – 0166177663
email : [email protected]

Layari: www.langsingdengansiy.com

Mas juga telah melancarkan blog baru dan segala info tentang siy ada kat situ.Sila layari: http://masdss.blogspot.com

untuk lain-lain tempat sila semak senarai pengedar dalam website:

www.langsingdengansiy.com

Updated: harga SIY dah naik iaitu untuk Semenanjung RM 208 dan SBH/SWK RM 218. Harap Maklum.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Eksklusif Gambar Terbaru Keluarga Erin Malek

Gossip Baru Jadi Tunang Artis Dah Nak Berlagak