in

Cara Nak Kurus Dengan Senang, Cubalah Guna SIY

Korang susah nak slimkan badan? Dah amalkan diet dan pergi gym tapi masih tak berkesan? Dah bersenam pun tapi perut masih buncit? Atau takde masa untuk bersenam tapi masih mahu kuruskan badan? Huhu, susah betul nak kuruskan badan selepas bersalin?

Budiey kira ada satu produk untuk korang cuba! Ternyata berkesan. Budiey dah try… ternyata nampak kesannnya! Memperkenalkan…

3080393265 Ca8429F1A3 | 4

SIY (SLIM IT YOUR SELF)… adalah produk pelangsingan badan terhebat mengunakan kaedah teknologi penyelidikan dari Jepun.

SIY adalah produk minuman kesihatan yang berfungsi sebagai produk pelangsingan terhebat disahkan halal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan serta telah memenangi anugerah di peringkat antarabangsa.

SIY adalah satu-satunya produk langsing yang amat mudah dan mesra penguna. Penguna masih boleh makan dan tidak perlu mengantikan makanan mereka dengan jus atau susu kocak.

Penguna yang tidak ada masa bersenam juga boleh menurunkan berat badan. SIY jugak amat berkesan dalam menghapuskan lemak degil di tempat kumpulan lemak utama seperti perut, peha, pungung dan lain-lain lagi. Apa yang penting hasil penurunan berat badan SIY adalah kekal dan selamat.

SIY mempunyai banyak khasiat antaranya mencegah penyakit berbahaya seperti penyakit jantung dan cancer, eliminate water retention, body replenish dan celulite and orange peel skin reduction. SIY merupakan campuran jus buah dan herba semulajadi yang mempunyai pelbagai khasiat.

SIY dijual dalam paket 20 botol, 10 botol jus siang dan 10 botol jus malam. Cara mengunakannya satu botol jus siang diambil selepas sarapan pagi dan jus malam diambil sebelum tidur. Dengan satu kotak ini sahaja terbukti keberkesanannya.

SIY sesuai untuk semua golongan tak kira tua atau muda apa yang pasti SIY dapat mengembalikan keremajaan anda. SIY tiada kesan sampingan dan tiada campuran ubat larangan, seratus-peratus herba semulajadi.

Harga trial pack adalah RM 198 sekotak. sekarang ada promosi harga istimewa iaitu silver, gold dan premium pack.

Untuk pembelian dan maklumat lanjut hubungi:

masturah 016-6224506
website : http://www.langsingdengansiy.com
yahoo mesenger : [email protected]

3080393365 D7A2C3Bd39 O | 5

3080393443 B5Fec61635 O | 63081232310 73Ee2Ef00F O | 7

AKTIVITI TERKINI!!!

A. PELANCARAN PERTANDINGAN CABARAN LANGSING SIY
Hadiah utama percutian 3 hari 2 malam ke BALI INDONESIA serta hadiah wang tunai, dan banyak lagi hadiah menanti anda.

B. SEMINAR PELANGSINGAN SIY BERSAMA MISS ELLA
Tempat : Wisma Unikeb, UKM Bangi
Jam : 10 pagi hingga 1 Petang
Tarikh: 13 December 2008
Hari : Sabtu
Acara: Penerangan Lanjut Produk Pelangsingan Siy
Ikuti tips-tips langsing dan cara terbaik untuk kurus dengan sihat, selamat dan mudah

Nota : Sesiapa berminat untuk menjadi rakan niaga dari seluruh negara amatlah dialu-alukan.

Siapa Miss ELLA?
(Beliau seorang motivator, consultant dan model sambilan…beliau selalu menulis dalam majalah MIDI dalam ruangan pendapat pakar…)

3080393681 06C7Be597E O | 8

HILANG 13 KG DENGAN HANYA 2 KOTAK SIY. CUBA JANGAN TAK CUBA!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Budiey Tetamu Istimewa di Radio Muzik FM

Filem Kayangan Lakonan Norfazura & Dynaz di RTM1