in , ,

Cara Nak Dapat Rebat Dengan Samsung Wallet pada Galaxy A15 & A25 5G!

Ketik, Peroleh, Tebus: Beginilah Cara Anda Mendapat Ganjaran dan Rebat Dengan Samsung Wallet pada Galaxy A15 dan A25 5G!

Dalam kesibukan kehidupan seharian kita, kecekapan adalah nama permainan. Bayangkan dunia di mana telefon pintar anda bukan sahaja memastikan anda sentiasa berhubung tetapi juga mengubah transaksi harian anda menjadi pengalaman yang lancar dan bermanfaat.

Ulang-alik Diperkemas Dengan Pas Digital

Bayangkan peralihan lancar dari perjalanan pagi anda ke pejabat hanya dengan satu ketukan pada Galaxy A15 dan A25 5G anda. Dengan Samsung Wallet, anda dengan mudah mengakses semua kad penting dalam satu ruang digital yang selamat. Tiada lagi meraba-raba beg anda, ia adalah penyelesaian ringkas dan elegan yang direka untuk kemudahan anda.

Cara Nak Dapat Rebat Dengan Samsung Wallet pada Galaxy A15 & A25 5G!

Menyediakan Samsung Wallets dan menambah kad kredit adalah mudah, anda hanya perlu:

 • Buka apl Samsung Wallet pada Galaxy A15 dan A25 5G anda
 • Tiga cara untuk menambah maklumat kad anda:
 • Letakkan bahagian belakang telefon anda pada kad anda melalui ciri NFC
 • Imbas kad anda dengan kamera
 • Input secara manual
 • Ketik “Seterusnya” dan tunggu pengesahan. Setelah selesai, baca dan bersetuju dengan terma dan syarat bank anda (jika ia muncul).
 • Sahkan kad anda daripada mana-mana kaedah pengesahan yang ditunjukkan (ini boleh bergantung pada bank dan/atau pembekal kad anda) untuk melengkapkan pengesahan dan ia selesai!
 • [Tambahan] Untuk menambah lebih banyak kad, cuma ketik ikon tambah (+) pada skrin utama Samsung Wallet.

Penyepaduan Kad Kesetiaan Tanpa Usaha

Dalam kehidupan sibuk anda, kekal teratur adalah kunci. Samsung Wallet membolehkan anda menyimpan semua kad kesetiaan anda dengan kod bar dalam satu aplikasi. Perlu menambah kad kesetiaan secara manual? Tiada masalah. Sama ada keahlian gim anda atau kedai kopi kegemaran anda, Samsung Wallet membolehkan anda menyimpan semua kad kesetiaan anda secara digital, memastikan semua ganjaran kesetiaan anda hanya dengan satu ketikan.

Menambah kad kesetiaan pada Samsung Wallet adalah mudah. Ikut langkah-langkah ini:

 • Buka Samsung Wallet dan ketik “Kad Kesetiaan.”
 • Pilih “Tambah kad kesetiaan” dan pilih kad yang anda inginkan daripada kategori.
 • Jika kad anda tidak disenaraikan, ketik “Tambah kad yang tiada dalam senarai” dan imbas kod bar atau masukkan butiran untuk persediaan pantas.
 • Masukkan maklumat yang diperlukan dan ketik “simpan.”

Belanja dan Gunakan Mata untuk Peningkatan Teknologi

Semasa anda menjalankan aktiviti harian anda, mata yang anda peroleh daripada setiap transaksi di Samsung Wallet bertambah, yang memberi peluang untuk memperoleh rebat sehingga RM720 setahun.

Bermimpi untuk menaik taraf kepada siri Galaxy S terbaru? Dengan sistem rebat Samsung Wallet, ia bukan sekadar mimpi. Tukar mata terkumpul anda kepada penjimatan ketara, membawa anda selangkah lebih dekat untuk mengalami teknologi termaju peranti utama Samsung.

Bermula, Tanpa Tekanan

Memasukkan Samsung Wallet ke dalam kehidupan harian anda semudah menyediakan Galaxy A15 dan A25 5G baharu anda. Proses ini mesra pengguna, memastikan anda boleh mula menikmati faedah gaya hidup yang diperkemas dan cekap dari awal lagi.

Mulai sekarang hingga 4 Februari 2024, eksklusif untuk Galaxy A15 dan A25 5G sebagai sebahagian daripada pelancaran ini, anda boleh menebus baucar Potongan RM20 Lazada pada apl Ahli.

Tambahkannya pada troli beli-belah anda sambil merasai kemudahan Samsung Wallet. Cepat, ini adalah pemberian mingguan dengan baucar berbeza, sementara stok masih ada—segar semula setiap hari Isnin, jadi jangan lupa untuk menyemak.

Temui kecekapan sebenar yang dibawa oleh Samsung Wallet kepada rutin harian anda, daripada perjalanan pagi ke pengembaraan malam. Galaxy A15 dan A25 5G anda, digandingkan dengan Samsung Wallet, ialah tiket anda ke cara hidup yang lebih bijak dan bermanfaat. Nikmati semua faedah sekarang dengan Galaxy A15 dan A25 5G dari serendah RM999.

Untuk maklumat lanjut tentang A15 dan A25 5G, sila lawati:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/

Untuk maklumat lanjut tentang Samsung Rewards, sila lawati:

https://www.samsung.com/my/rewards/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ELLY MAZLEIN

Elly Mazlein Lebarkan Sayap Dengan Terima Malaysia Book Of Records

NABILA RAZALI

Karnival Jom Heboh Segulai Sejalai Sarawak Diserbu Lebih 300,000 Pengunjung!